Cut me deep

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Žene nigde nisu pisale da muškarci takodje nemaju svoje balončiće koji pucaju ako ih žena povredi tako da si ti odmah sasvim neutralne postove gde niko ne pljuje muškarce već iznosi svoje shvatanje pretvorio u neku hajku na muškarce i rešio da udariš svim oružjem koje imaš. Žene manje više svodiš na vagine koje su gladne i poješće vas za doručak čime pokazuješ strah od istih, ne vagina nego žena a usput i od tog dela tela kao sinonima za gubitak sopstvene kontrole.

ne seri da je tako :lol:

uzgred gubim kontrolu samo ako ima dupence jer dupe je kod svake razlicito a vagina je manje vise ista

ne seri da je tako :lol:

uzgred gubim kontrolu samo ako ima dupence jer dupe je kod svake razlicito a vagina je manje vise ista

daleko od toga da je svaka manje više ista...ti vjerovatno nisi imao tu nesreću da naletiš na monstrumčiće kao ja..
da si naletio na vaginu sa ušima, ne bi tako zborio..skloniš joj uvce koje je potpuno prekriva, na stranu, da bi je vidio..ima ih svakakvih..:lol:
vrlo malo je lijepih, to sam samo ponekad na filmu ugledao ranije...uživo je to prava rijetkost, bar u naših žena...sa drugim nacionalnostima nisam bio, ali stvari tako stoje i kod njih vjerujem...

- - - - - - - - - -

sva sreća, pa mi to nije neki veliki prioritet kao nekad,dok sam bio zaluđen njom... jer je to teško naći...uhh..sad se lakše diše...:aha:

Poslednja izmena:
što su ga lomile, lomile su ga...nema više...čuvam priku samo za nježne drugarice...a takvih zaista malo...:aha:

- - - - - - - - - -

sad se bacih u dubokoumno razmišljanje: koje su žene kvalitetnija čeljad, osobe, one sa ružnim, ili pak one sa lijepim vaginama? :razmišljam duboko prije spavanja:

Hoće li da ostane negde na mom telu zapisano koliko sam ih imala? Ili s godinama tragovi kresanja izblede pa su udane žene opet kao device?

hoće, ako si imala odnose bez zaštite...u tom slučaju svaki prethodni muškarac ostavi svoj trag u tebi (dio svojih gena)...:))
pa u tom slučaju djeca ne liče uopšte na tebe, ili veoma slabo liče, a ako ti je muž bio promiskuitetan, tek onda nastaje užas...sigurno si vidjela masu primjera gdje dijete ne liči ni na oca, ni na majku...e to ti je to...
to je to što se potomstva tiče...što se tiče morala i poštenja, nijedan normalan muškarac te neće poštovati ako si ih imala mnogo...i mnogo je veća vjerovatnoća da će vam se brak raskantati vrlo brzo, jer takve žene koje skaču sa djoke na djoku, nemaju toleranciju, netrpeljive su, i olako shvataju prevaru...
da ne nabrajam dalje o kakvom soju žena se tu radi...

hoće, ako si imala odnose bez zaštite...u tom slučaju svaki prethodni muškarac ostavi svoj trag u tebi (dio svojih gena)...:))
pa u tom slučaju djeca ne liče uopšte na tebe, ili veoma slabo liče, a ako ti je muž bio promiskuitetan, tek onda nastaje užas...sigurno si vidjela masu primjera gdje dijete ne liči ni na oca, ni na majku...e to ti je to...
to je to što se potomstva tiče...što se tiče morala i poštenja, nijedan normalan muškarac te neće poštovati ako si ih imala mnogo...i mnogo je veća vjerovatnoća da će vam se brak raskantati vrlo brzo, jer takve žene koje skaču sa djoke na djoku, nemaju toleranciju, netrpeljive su, i olako shvataju prevaru...
da ne nabrajam dalje o kakvom soju žena se tu radi...

Definiši "normalan". Je li to onaj koji kod kuće ima devicu, a sa strane beži u bordele?

Znači ako hoću da mi dete bude križanac russel crowa i obame samo treba da tražim da mi prvim avionom pošalju inekciju jutarnje erekcije?

I šta je s muškarcima koji su imali više partnerki? Jel i kod njih negde ostane zaglavljena mala milica od one pre mene?

Poslednja izmena:
Definiši "normalan". Je li to onaj koji kod kuće ima devicu, a sa strane beži u bordele?

Znači ako hoću da mi dete bude križanac russel crowa i obame samo trebam tražiti da mi prvim avionom pošalju inekciju jutarnje erekcije?

I šta je s muškarcima koji su imali više partnerki? Jel i kod njih negde ostane zaglavljena mala milica od one pre mene?

pa taj sigurno nije, to je fukara od čovjeka...ali mnoge žene upravo takve fukarice, i kurvare obožavaju...:z;:
a ovo pitanje si banalizovala...ne funkcioniše to tako...

Zato sam ja to odseko. Neću posle da kad ostanem trudan deca da mi liče na bundeve i baba sere i sutlijaš. Neke grehove ne možeš tako lako da gurneš pod tepih.

Mali od komšije koji je birao nevinu liči na bananu, a devojčica na krastavac

pa taj sigurno nije, to je fukara od čovjeka...ali mnoge žene upravo takve fukarice, i kurvare obožavaju...:z;:
a ovo pitanje si banalizovala...ne funkcioniše to tako...

Pa upravo ti si banalizovao tuđe živote svojim primerima

naravno da cu da brisem kad vredjas korisnike...mene mozes slobodno, ne dotice me tvoje misljenje :D

:cool:

ne vređam nikoga, sama je priznala da ih je imala mnogo...znači bataljončić...ili neki malo veći vod...

Šta tebe briga koliko sam ih ja imala ili neka druga žena? Uopšte ne moramo da raspravljamo o tome, stavi na oglas kakvu ženu tražiš i čekaj da se javi.

Back