hogar blagi
Obećava
- Poruka
- 84
kad je iskren balon teze pukne ali se teze i duva uhMožda ti se zato i svidja, što ima takvu prirodu živahnu.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad je iskren balon teze pukne ali se teze i duva uhMožda ti se zato i svidja, što ima takvu prirodu živahnu.![]()
Žene nigde nisu pisale da muškarci takodje nemaju svoje balončiće koji pucaju ako ih žena povredi tako da si ti odmah sasvim neutralne postove gde niko ne pljuje muškarce već iznosi svoje shvatanje pretvorio u neku hajku na muškarce i rešio da udariš svim oružjem koje imaš. Žene manje više svodiš na vagine koje su gladne i poješće vas za doručak čime pokazuješ strah od istih, ne vagina nego žena a usput i od tog dela tela kao sinonima za gubitak sopstvene kontrole.
ne seri da je tako
uzgred gubim kontrolu samo ako ima dupence jer dupe je kod svake razlicito a vagina je manje vise ista
puka balončić..pa ćeš sad da skočiš na drugu karu...gdje te opet čeka brdo balonića...e qkala ti majka, ne valja skakati sa djoke na djoku..dok se udaš, preće bataljon preko tebe c c c...užas bre...
Hoće li da ostane negde na mom telu zapisano koliko sam ih imala? Ili s godinama tragovi kresanja izblede pa su udane žene opet kao device?
hoće, ako si imala odnose bez zaštite...u tom slučaju svaki prethodni muškarac ostavi svoj trag u tebi (dio svojih gena)...)
pa u tom slučaju djeca ne liče uopšte na tebe, ili veoma slabo liče, a ako ti je muž bio promiskuitetan, tek onda nastaje užas...sigurno si vidjela masu primjera gdje dijete ne liči ni na oca, ni na majku...e to ti je to...
to je to što se potomstva tiče...što se tiče morala i poštenja, nijedan normalan muškarac te neće poštovati ako si ih imala mnogo...i mnogo je veća vjerovatnoća da će vam se brak raskantati vrlo brzo, jer takve žene koje skaču sa djoke na djoku, nemaju toleranciju, netrpeljive su, i olako shvataju prevaru...
da ne nabrajam dalje o kakvom soju žena se tu radi...
Definiši "normalan". Je li to onaj koji kod kuće ima devicu, a sa strane beži u bordele?
Znači ako hoću da mi dete bude križanac russel crowa i obame samo trebam tražiti da mi prvim avionom pošalju inekciju jutarnje erekcije?
I šta je s muškarcima koji su imali više partnerki? Jel i kod njih negde ostane zaglavljena mala milica od one pre mene?
Zato sam ja to odseko. Neću posle da kad ostanem trudan deca da mi liče na bundeve i baba sere i sutlijaš. Neke grehove ne možeš tako lako da gurneš pod tepih.
pa taj sigurno nije, to je fukara od čovjeka...ali mnoge žene upravo takve fukarice, i kurvare obožavaju...
a ovo pitanje si banalizovala...ne funkcioniše to tako...
naravno da cu da brisem kad vredjas korisnike...mene mozes slobodno, ne dotice me tvoje misljenje![]()
ne vređam nikoga, sama je priznala da ih je imala mnogo...znači bataljončić...ili neki malo veći vod...