- Poruka
- 51.813
operete zube i okupate za pocetakSto da ne.
Imas neku ideju sta bi radili kada se okupimo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
operete zube i okupate za pocetakSto da ne.
Imas neku ideju sta bi radili kada se okupimo?
Tačno, ali reč đavo sam napisala jer je karma mnogo teška za nositi onom ko je imaNije karma đavo..., đavo je u ljudima!Samo se i ispašta u vidu nje (karme, kao duga).
Ko da neko ima izbora? A i izbor se svodi na to, kako je se što pre osloboditi ili umanjti njeno dejstvo. Neki ljudi čak nesvesno "nakače" karmu sebi na grbači. To su oni koji se bave ljubavnom magijom,činima, vrađžbinama...koji svesno ili nesvrsno, utiču na drugačiji tok karme.Tačno, ali reč đavo sam napisala jer je karma mnogo teška za nositi onom ko je ima
Te se duše prosto stalno nanovo nalaze i šeću između ljubavi i mržnje te ne umeju poći dalje dok se ne otplati dugTo se uči... najčešće doživotno!Verovatno i neko briše svoju karmu sa tobom, pa ćeš pronaći nekog ko bi te hteo takvu, iako si razvratnica.Zalepiće se za tebe, k'o sličica!
Kažu da se karmičke ljubavi prepoznaju, kao i one prave. Zato ljudi imaju taj osećaj da su prokleti i nesrećni, ustvari samo vraćaju karmički dug u ljubavi.Napr.kad upoznaš tipa kome ne možeš odoleti, a znaš da nije za tebe. Nije to loša sreća, niti prokletstvo nego karma.Čitajte malo, obrazujte se...nego, moram da vidim da'l postoji i karmički s.ex (mo'ž sam nekom dužna)![]()
![]()
Ne piše...to za s.x sam 'lupila!Te se duše prosto stalno nanovo nalaze i šeću između ljubavi i mržnje te ne umeju poći dalje dok se ne otplati dug
Za karmički sex ni ja nisam nigde pročitala, piši ako to gde vidiš![]()
Tačno.Ko da neko ima izbora? A i izbor se svodi na to, kako je se što pre osloboditi ili umanjti njeno dejstvo. Neki ljudi čak nesvesno "nakače" karmu sebi na grbači. To su oni koji se bave ljubavnom magijom,činima, vrađžbinama...koji svesno ili nesvrsno, utiču na drugačiji tok karme.
Ma nemogućeNe piše...to za s.x sam 'lupila!![]()
A'l dobro zvuči!Ma nemoguće![]()
Da...zato i kažu da se karma u vidu duga okreće prema tim ljudima koji se vrađžbinama bave, onog trenutka kada se sazna za njihovo dejstvo(već su nekom počinili zlo, jer su uspeli u svojoj nameri).Ne misli se samo na vračare..., već na bilo koga ko svesno i sa nekim ciljem vrši uticaj na tuđu vezu ili brak.Tačno.
A ovaj deo s vradžbinama je druga priča, oni su krivi za to
Odlično si to opisalaNe piše...to za s.x sam 'lupila!
Nije karma baš uvek dug... recimo, mogu biti rastavljeni sticajem nekih nesrećnih okolnosti, pa se karma javlja kao neka vrsta pravde i opet ih sudbina može spojiti. Onda bi mogli biti u srećnoj ljubavi, mda se karmičke ljubavi obično prepoznaju kao teške i destruktivne. Napr.mnogo se pati,mnogo prepreka koje se teško prevazilaze,povređena osećanja...sve ono što ljubav može preokrenuti u mržnju.
Nisam previše...zanimalo me zašto neki ljudi toliko pate, ni krivi ni dužni. Rađaju se sa nekim teškim sudbinama ili teško dolaze do uspeha u životu.Možda je u karmi odgovor na ta pitanja. Neko ne veruje,meni je nelogično da je nešto samo čist splet okolnosti.I verujem u neku vrstu pravde u unuverzumu(kao i da je u njemu sve povezano na više nivoa) makar i kroz više života.Tako da ni smrt na karmu, nema skoro nikakvo dejstvo.Tačno
Ti si više čitala o tome, alal ti vera
Kako razbiti ljubavno prokletstvo, svime izazvano?
Jel ko kad razbijes ogledalo pa 7 godina?
A ako si sve to, onda eeeeb.i gaNe postoji ljubavno prokletstvo.
Postoje samo ljudi koji su arogantni, sebični, narcisoidni, razmaženi, uobraženi tj emocionalno nezreli da budu u vezi.
Ne mora da budeš sve ovo, dovoljno je samo jedno od toga pa da zaebeš svaku vezu, tj "ljubav".
Normalno da nisi ti kriv/a. Gde bi ti??
Krivo je ljubavno prokletstvo.![]()
i priti fejs tako da kejteri mogu da ga poduvajuPa jb.t i mi arogantni, sebicni i emocionalno nezreli imamo dusu!
i priti fejs tako da kejteri mogu da ga poduvaju
bolje s priti fejsom a sama nego i sam i ruzan i tuzan, zar ne?Ne vidim ja nigde hejtere. I šta imaš od priti fejs kad si sama.
Možda bi bolje bilo da takve s priti fejs poduvaju dok je vreme i razbiju prokletstvo.![]()
bolje s priti fejsom a sama nego i sam i ruzan i tuzan, zar ne?
ruzna ali uparena i time manje tuznaA u kojoj si ti grupi?![]()
ruzna ali uparena i time manje tuzna
lezbejke su iskljucene iz prokletstava, mi smo prokletstvo per seNemoj manje da si tužna ako si ružna. Ebo i ružnoću.
Glavno da nije prokletstvo.![]()
lezbejke su iskljucene iz prokletstava, mi smo prokletstvo per se
Ne vidim ja nigde hejtere. I šta imaš od priti fejs kad si sama.
Možda bi bolje bilo da takve s priti fejs poduvaju dok je vreme i razbiju prokletstvo.![]()