- Poruka
- 55.168
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako razbiti ljubavno prokletstvo, svime izazvano?
Jel ko kad razbijes ogledalo pa 7 godina?
Pa jel radi?Kazu sex sa cigan(k)om
Ako je ovo suptilan nacin da mi kazes da te jeb.em ...
Ma otkud to tebi, lepotoKako razbiti ljubavno prokletstvo, svime izazvano?
Jel ko kad razbijes ogledalo pa 7 godina?
ima se moze se...da ste se ranije srele pa da je pozoves na pivo ali ja sam se prvi setioMa otkud to tebi, lepoto
Ja je zvala na hot chat ali kaze mrzi jeima se moze se...da ste se ranije srele pa da je pozoves na pivo ali ja sam se prvi setio![]()
e pa nemas pissuJa je zvala na hot chat ali kaze mrzi je
Ako je ovo suptilan nacin da mi kazes da te jeb.em ...![]()
Nikako, ja cu da ti kazem, duvacemo dozivotno.Zanima i mene ovo sto pitas u uvodnom postu.
Neeeeeeeee nije muka zanaveka verujte drugariNikako, ja cu da ti kazem, duvacemo dozivotno.
Os napravimo neki klub?
Ljubav je samo rec i nista vise...
PIVO u ruci je vec nesto drugo![]()
Pitanje karme iz prošlih života.Kad otplatiš karmički dug, ljubav se vraća u tvoj život! Jako teško, zahteva stručnu i okultnu analizu...mda,najpre treba ustanoviti da li je uopšte tvoj ljubavnu život opterećen karmom i u kojoj meri? Napr. u prošlom životu si bila neka bludna i razvratna žena, pa sada u ovom zato ispaštaš i te fore.Tako je sa svima nama. Sve se vraća i sve se plaća...ako ne u ovom životu, onda u sledećem!![]()
Lelle, leelle...samo se ti zajeb... j!Sad moraš da otplatiš taj "karmički dug".Kol'ko košta, to ne pitaj.Moraćeš verovatno doživotno da budeš fina, na lebu i vodi...i te fore.pa bila sam bĺudna i razvratna i u ovom..leele
![]()
Nista onda jb.gLelle, leelle...samo se ti zajeb... j!Sad moraš da otplatiš taj "karmički dug".Kol'ko košta, ne pitaj.