Curly Girl Method

Poruka
8.713
Alo žene. Jel ste kovrčave, i jel ste ikad imale muku s kosom? Jeste ko mlađe bile ljubomorne ko kere na drugarice s ravnom kosom, pa je peglale i pržile? Jel ste upropastile kosu time? Jel bi vratili kovrče sada?
Jel čitate po internetu kako da ih vratite i jel se pridržavate toga?

Gde me nadje ,da i sada peglam.Kad vidim da je doteralo "cara do duvara" odmah sisiam,a ona ponovo kovrdzavo raste...nekad je pustim ah,pa sam danima sa kovrdzavama..srecom krupne su,pa kad zategnem repic,nije strasno..Valjda je to tako one sa ravnom idu ili na spiralni ili "mokri" mini val ,a mi kovrdjamo se samo tako..takvi su geni ..svi smo sa kovrdjicama...

Ja svoju peglala godinama. Do struka kosa, lepa ko upisana, i ja je mučim, glupača. Ne kažem, još uvek sam ukovrčana, al sam pre koji mesec upala u zečju rupu na yt, sa ženama koje su uništile kosu peglom, blajhanjem i slično, i sad hoće opet da bude kovrčave. To ti je cela matematika.

Gde me nadje ,da i sada peglam.Kad vidim da je doteralo "cara do duvara" odmah sisiam,a ona ponovo kovrdzavo raste...nekad je pustim ah,pa sam danima sa kovrdzavama..srecom krupne su,pa kad zategnem repic,nije strasno..Valjda je to tako one sa ravnom idu ili na spiralni ili "mokri" mini val ,a mi kovrdjamo se samo tako..takvi su geni ..svi smo sa kovrdjicama...
Oš sad da te išamaram, ha?

SMESTA da si ostavila kosu na miru! NE PEGLAJ! NE UNIŠTAVAJ! :)

Imaš ceo sistem, kako prati kosu, kako je cediti, u šta je posle umatati... Pa onda kako je sušiti. Pa da gledaš dbro koje proizvode kupuješ - ništa silikon itd... Pa jastuk mora biti satenski, pa... Nuklearna fizika!

Kovrdžava, ali baš. Ne peglam. Imala sam jedan period kad sam peglala ali to prosto nisam ja. Operem, osušim bez fena, stavim neke kremice da budu definisane kovrdže i to je to.
Idealno.

Ajde beži. I ja sam imala fazone s crnom kanom, što je valjda najgore što možeš kosi učiniti mislim što se tiče boje. U svoje vreme dok sam ludovala išla sam iz crnog u crveno, moja kosa sve prihvata. Kana, avaj. A lepo su me upozorili. Na kraju sam svu kosu morala odseć, iz crne se kane ne izlazi.

I to da ne pričam što sam izgledala ko budala.

A već kad sam upala..TEMA:
Ravna mi je kosa , nemam kovrdže, nisam je nikada peglala ,
ni kovrdžala ,ni viklere, ni četku, ni fen ne koristim..
Da, divljak sam. :)

Zato što su žene šašave.
Ja sam samo luda, šašava nisam.

aha,i to peglom na paru XD
Šteta ...zamislila sam onu što se u nju stavlja žar..

Ja sam možda lud al nisam blesav :)

Nisi ti divljak, ti se sa svojom kosom ponašaš ko što bi svako trebao: da je pustiš da bude ono što jeste.

Al, ima nas blesavih, ne ludih, samo blesavih, koji smo se žestoko s kosom zezali - peglali je i blajhlali i svako čudo od nje izvodili.
Farbala je jesam..Imala sam period eksperimentisanja ..Zeleno -narandžasto -crno ..
(U isto vreme)

Back