Curkin: "Sta, zar Srbija i dalje dozvoljava strane NVO??" :)

eremita:
Па једно ЗЛО увек рађа друго ЗЛО - тако да непрекидно ******љење о Јевропи, интеграцијамаааааааа.........транзииииииицијаааааааамааааааа...... евро-атлантским интеграцијамаааааааааа........Савету Јевропеееееееее....
инвестицијааааааамаааааааа......грин-филд инвестицијамааааааа.......... - потпуно је нормално да ће се све више људи опредељивати истом жестином ЗА ОНО

Zigi je utvrdio da se čovek radja kao proklet (jedinka koja grabi samo za sebe)
Ne vidim zašto su mu se smejali onda kad je u pravu i za dan danas?

Za ONO sam ti sredio a za DSZ - nisam stigao.

eremita:
ДРУГО... али тако може да се деси да све изађе на добро као што је рекао Свети Сава, ДА БУДЕМО ИСТОК НА ЗАПАДУ И ЗАПАД НА ИСТОКУ - то је једини излаз за нас, све остало је пропаст.

Rek'o Sava - radio Tito.
Umreo Tito pa se Istok i Zapad druže bez nas

ТНикола:
Нас је рат научио да будемо сложни да не бисмо изгубило ово што имамо, тако да када год је тешка ситуација и када нам је наша мила РС угрожена, одмах се сви уједињујемо без обзира којој странци припадамо, јер смо бар у многоме превазишли страначку ускогрудост. Ако неко има прилику нека одгледа НС РС и нека види како један парламент треба да функционише! А овдје уопште није битно ко је из које странке јер су разлике око кључних националних питања минималне, готово непримјетне. Србија треба да тежи слози и коначном дефинисању националних интереса. И још једном позивам Чеду и компанију да дођу у РС и виде шта народ Српске мисли о њима, поготово јер нас сваки дан олајавају на ХРТ-у, ФТВ-у, БХТ-у, и омаловажавају нашу борбу за голи опстанак.

Свако од нас у РС има некога ко је дао живот за РС тако да са сјећањем на њих одржавамо слогу и живимо у завјету да оно што су нам они омогућили не изгубимо, а вама у Србији је много теже да схватите значај онога што имате и превазиђете ту саможивост и самодовољност тако да није ни чудо да имате странке којима не смета да изгубе дио свете српске земље.
pozdrav Nikola,svaka rec ti je jaka...kad bi ljudi na forumima jos poceli i da citaju tudje postove,a ne samo svoje,moizda bi se ova zemlja i dozvala pameti...nadam se samo da necemo morati da platimo ogromnu cenu kao Srbi iz RSa da bismo naucili lekciju koja nas moze spasti...

Ljuba UF:
Кад мурија убије навијача нико се нејави из НВО! А кад патриота стви бомбу на прозор неког антисрбина одма је тероризам!
To što si napisao je najveća uvreda za patriote! Posle ti nije jasno kad neko patriotizam izjednači s zločinima.
Ljuba UF:
Погледајте сајт www.bhserbia.org вести, паљење џамије!
Misliš taj fašistički ''Krv i čast''? Čija krv, a čija čast?

Стварно се грозим од ових неофашиста. Најцрње је што они увезују патриотизам, шовинизам и фашизам. Баш ме занима који то ретарди стављају кукасти крст на једно раме, а двоглавог орла на друго, шта је то у њиховој глави?! Шта човјека натјера да постане кретен?! :confused: :confused: :confused: :confused:

ТНикола:
Стварно се грозим од ових неофашиста. Најцрње је што они увезују патриотизам, шовинизам и фашизам. Баш ме занима који то ретарди стављају кукасти крст на једно раме, а двоглавог орла на друго, шта је то у њиховој глави?! Шта човјека натјера да постане кретен?! :confused: :confused: :confused: :confused:
Ne znam, za mene je u korenu patriotizma ljubav, a ne mržnja.

Back