Cure informacije iz niškog SNS:

Атомик™

Srebrna tastatura
Poruka
255.006

Cure informacije iz niškog SNS: Svi odbori dobili nalog da se infiltriraju među građane na Vidovdan i prave nerede​

1742062130-viber_slika_2025-03-15_19-08-02-940-750x422.jpg

Psiholog Ana Mirković je na platformi X objavila da je, prema informacija koje cure iz SNS, svaki odbor ove stranke dobio zadatak da pošalje pet do 10 mladih ljudi, čiji će zadatak biti da se infiiltriraju među studente i gađane 28. juna u Beogradu i prave nerede.

„Procurila je informacija iz niškog odbora SNS-a – svi odbori u Srbiji su dobili zadatak da regrutuju 5-10 mladih da se infiltriraju i da prave nered. Najjadniji jadnici i bednici u istoriji ove zemlje. To su“, napisala je Mirković.

Podsetimo, predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević rekao je da je SNS odustala od svog mitinga na Vidovdan i dodao da će studenti koji hoće da uče organizovati književno veče.

„Mi nećemo praviti nikakav skup na Vidovdan u Beogradu, možda se pridružimo, kao SNS i pokret – studentima u Pionirskom parku ili Ćacilendu, oni pripremaju kulturno veče na Vidovdan“, rekao je Vučević.

U međuvremenu, studenti u blokadi su izašli sa još dva zahteva.

Prvi je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspusti Narodnu skupštinu, sa ciljem raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora do 21 čas 28. juna 2025. godine.

Drugi zahtev je da se ukloni Ćacilend iz Pionirskog parka i ispred Skupštine Srbije.

Podsetimo, na dan masovnog protesta u Beogradu koji je održan 15. marta u javnosti su kružile slike muškaraca ispred Pionirskog parka, obučenih u crno sa maskama. Pretpostavlja se, ti ljudi su bili spremni da fizički napadnu ljude koji bi se približili Ćacilendu.

https://nova.rs/vesti/politika/cure...ju-medju-gradjane-na-vidovdan-i-prave-nerede/

A šta ako, pitam hipotetički, neki od tih mladih ljudi iz lokalnih odbora partije, budu sprečeni da odu. Mislimi, ako se nekako, sasvim slučajno, i ničim izazvano, povrede, da li će im biti opravdano i da li će, kao što i priliči, dobiti 60% (ispravite me za brojku ako grešim) koliko sledi za bolovanje?
Pitam za druga, komšiju i rođaka.

A šta ako, pitam hipotetički, neki od tih mladih ljudi iz lokalnih odbora partije, budu sprečeni da odu. Mislimi, ako se nekako, sasvim slučajno, i ničim izazvano, povrede, da li će im biti opravdano i da li će, kao što i priliči, dobiti 60% (ispravite me za brojku ako grešim) koliko sledi za bolovanje?
Pitam za druga, komšiju i rođaka.

Друже Сангрија, много тога ви не знате за своје године.

Čitaće se Main kamp:hahaha::rotf::rotf:
Joк. На мандаринском кинеском "Kaко сам победиЈо обојену револуцију у читавом свету и околини". Манифестацију ће водити Драгослав Губоторинаш Клокан. Жиријем ће командовати Сесељуга др Вјекослав. :ortaci3:

„Procurila je informacija iz niškog odbora SNS-a – svi odbori u Srbiji su dobili zadatak da regrutuju 5-10 mladih da se infiltriraju i da prave nered.​

Ово је супер !

Сад кад народ зна за ову очигледну чињеницу,
ми Ћацији можемо да правимо лом ,
а све иде на рачун СНСа.
:zurka:

Друже Сангрија, много тога ви не знате за своје године.
Nesm školuvala. A vikakote?
Za ozbiljno, ne znam, nisam imao tu čast i zadovoljstvo raditi u državnu službu pa ne znam kolko procenata ide kad je neko na boluvanje. Uvek sam bio sam sebi šef, pa kad ne radim, da citiram precednika, dobijem "krompir".

Ово је супер !

Сад кад народ зна за ову очигледну чињеницу,
ми Ћацији можемо да правимо лом ,
а све иде на рачун СНСа.
:zurka:
Ti si suvise mator da pravis lom.

To ovi mladji Caciji mozda.

Tebi ce da daju kilo pirinca i kilo brasna tip 500, i to ti je.

Nesm školuvala. A vikakote?
Za ozbiljno, ne znam, nisam imao tu čast i zadovoljstvo raditi u državnu službu pa ne znam kolko procenata ide kad je neko na boluvanje. Uvek sam bio sam sebi šef, pa kad ne radim, da citiram precednika, dobijem "krompir".
A pa ako plaćaš porez i PIO onda imaš pravo na 60% plate od države tokom bolovanja.

Ko je Ana Mirkovic ciji twitt navode kao izvor? Ili ko su ti ljudi cija je "prepiska" na istom X-u izvor informacija srpskim portalima?
Zar nije uobicajeno da se postiraju twittovi poznatih odnosno celebrityja kao "pouzdan" izvor informacia a ne prepiska nekih anonimnih zamlata? Ako uopste i postoje ti likovi a nisu izmisljeni od "novinara" tih portala.

Po toj logici mogli bi se navoditi kao izvor informacija po "medijskim" portalima u zavisnosti od njihovog politickog pravca i forumasi sa ovog foruma, bratjuska @Тихи ili onaj nesrecnikl sto svercuje kackavalj iz austrijskog Lidla.

U budžetu nema novca za Sterijino pozorje, Exit: Ali za "pisca" Legiju našla su se sredstva​

Osuđen je pravosnažno i Milorad Ulemek Legija. Nije mu to smetalo da iz rešetaka postane pisac. I to takav, da vojvođanske vlasti otkupljuju njegova dela za javne biblioteke. Dok čekaju da iz predsednikovog pera izađe dugo najavljivana knjiga "Kako sam pobedio obojenu revoluciju", Vojvođani će uskoro moći da iz biblioteke pozajme Legijinu "Revoluciju."

Kada je završio iza rešetaka, razvio je i spisateljske sklonosti, pa su tako iz pera Milorada Ulemeka Legije potekli naslovi poput "Psi rata", "Revolucija - peti oktobar" i "U tigrovom gnezdu". Redovi napisani u Zabeli stižu i do polica vojvođanskih biblioteka, i to o trošku građana i građanki.
Rešenjem sekretarijata za kulturu o otkupu za potrebe javnih bibilioteka, 21.600 dinara namenjeno je za kupovinu 21 primerka, pet različitih izdanja, koja potpisuje bivši komandant "Crvenih beretki".
"To je osveta presvučenih radikala. Jedan od glavnih organizatora ubistva Zorana Đinđića, Ivana Stambolića, Ulemek Legija, napiše knjigu, to je njegovo pravo. Ali da jedna institucija, najviša pokrajinska institucija to preko konkursa otkupi i šalje svojim bibliotekama, to je nonsens i u zadnje vreme najveća sramota što sam pročitao i što sam čuo", poručuje pokrajinski poslanik SSP Robert Šebek.

Čuo je i prvi čovek pokrajinske skupštine, ali za komentar ostaje uzdržan.
"Pa pošto za to nismo izdvajali sredstva iz Skupštine autonomne pokrajine Vojvodine, to pitanje primarno možete postaviti Sekretarijatu za kulturu", rekao je predsednik Skupštine APV Balint Juhas.
N1: Ali ja vas pitam šta vi mislite, da li smatrate da je to primereno?

"Pa vidite, ja kao predsednik ne želim da se mešam u posao sekretarijata za kulturu i u dodelu sredstava", dodao je.
Za pokrajinskog poslanika sa dugim stažom u politici i u kulturi, rehabilitacija Legije nije iznenađenje. U tome vidi kontinuitet politike umivenih radikala.
"To su isti ljudi, ista politika. Ta politika je 2003. godine bila radosna i napila se od sreće kada je ubijen premijer Zoran Đinđić, ja sam tada bio u republičkom parlamentu član Odbora za kulturu i informisanje i znam kako se tretiralo u narednom periodu posle tog ubistva, kako se pokušalo predstaviti dr Zoran Đinđić kao nekakav narko diler a Ulemek Legija kao pisac", rekao je poslanik ZLF Branislav Grubački Guta.
Za knjige pisca Ulemeka Legije našlo u budžetu za kulturu novca, za koji su ove godine ostala uskraćena mnoga zvučna imena.

Sterijino pozorje, Akademija umetnosti, Akademska knjiga, festival Exit i mnogi drugi. Za sve je zajedničko da su od pokrajine dobili nula dinara, i da su pre toga podržali studente. Kritike da je pokrajinski konkurs bio osvetnički, Sekretarijat je odbacio uz objašnjenje da u kulturi nema mesta za politiku i da se rukovode vrednosnim kriterijumima. Pa ako je do vrednosti, onda je sve jasno.

https://n1info.rs/vesti/u-budzetu-n...xit-ali-za-pisca-legiju-nasla-su-se-sredstva/

Cure informacije iz niškog SNS: Svi odbori dobili nalog da se infiltriraju među građane na Vidovdan i prave nerede​

1742062130-viber_slika_2025-03-15_19-08-02-940-750x422.jpg

Psiholog Ana Mirković je na platformi X objavila da je, prema informacija koje cure iz SNS, svaki odbor ove stranke dobio zadatak da pošalje pet do 10 mladih ljudi, čiji će zadatak biti da se infiiltriraju među studente i gađane 28. juna u Beogradu i prave nerede.

„Procurila je informacija iz niškog odbora SNS-a – svi odbori u Srbiji su dobili zadatak da regrutuju 5-10 mladih da se infiltriraju i da prave nered. Najjadniji jadnici i bednici u istoriji ove zemlje. To su“, napisala je Mirković.

Podsetimo, predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević rekao je da je SNS odustala od svog mitinga na Vidovdan i dodao da će studenti koji hoće da uče organizovati književno veče.

„Mi nećemo praviti nikakav skup na Vidovdan u Beogradu, možda se pridružimo, kao SNS i pokret – studentima u Pionirskom parku ili Ćacilendu, oni pripremaju kulturno veče na Vidovdan“, rekao je Vučević.

U međuvremenu, studenti u blokadi su izašli sa još dva zahteva.

Prvi je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspusti Narodnu skupštinu, sa ciljem raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora do 21 čas 28. juna 2025. godine.

Drugi zahtev je da se ukloni Ćacilend iz Pionirskog parka i ispred Skupštine Srbije.

Podsetimo, na dan masovnog protesta u Beogradu koji je održan 15. marta u javnosti su kružile slike muškaraca ispred Pionirskog parka, obučenih u crno sa maskama. Pretpostavlja se, ti ljudi su bili spremni da fizički napadnu ljude koji bi se približili Ćacilendu.

https://nova.rs/vesti/politika/cure...ju-medju-gradjane-na-vidovdan-i-prave-nerede/
Ovo mi liči na lažnu vest koju su Vučić i njegovi pustil u javnosti.
Prvo: oni SNS nemaju 5-10 mladih koji su za njih.
Drugo: ovom pričom kao neko će izazvati incidente, pokušavaju da prevare besni narod da ne bude incidenata. Jer Vučić je taj koji se plaši incidenata jer zna da je u totalnoj manjini i ako bukne gotov je

Back