Cura nekog vojnika

Nisu sve zene iste

Neke cekaju neke ne

Neke dolaze na posetu same , neke se prcaju u busu dok stignu do kasarne sa tvojim drugom

Mada ja mislim da je to najpokvarenija stvar koju neki muskaarc moze da dozivi , dosta njih se zbog toga i ubilo ... ******

Mracna tema

A ma koji je to muskarac koji se ubija zbog cure, to je seronja i to su likovi koji im sline i sve veruju... takav i treba da se ubije... zenama treba cvrst muskarac... tema uopste nije mracna nego je kul..

Da li ste primetili kako su devojke vesele kad im tipovi idu u vojsku?

E sad cemu toliko radovanje, vecina misli da je to zato sto se kao "ponose" sto im decko ide tamo, a ustvari istina je zato sto se mogu yebati sa strane sa puno manje brige... mislim cemu toliko veselje, samo idiot ne bi provalio o cemu se radi... kako moze neka cura da se veseli sto nece biti sa deckom...:roll:

Da li vas je nekad cura prevarila dok ste bili u vojsci?

Nisu dzaba govorili da neko odraste tek kad ode u vojsku. Nauci covek kako da se osloni samo ne sebe i to mnogo znaci u zivotu.

Ja sam, sveukupno, proveo 1½ godinu pod uniformom i dokazao da to odrastanje ume da ponekad zakaze.

Auu shto su to loshi tripovi... Ja volem samo ove shto su vetj kompletni ljudi. Ruku na srce, devojke stvarno vishe varaju u tim situacijama.
Pogotovo ovi danashnji omladinci, chitaj mamini sinovi mnogo teshko podnose vojsku pa im nije ni dozzivota a ne do prtzanja

Back