DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
idući jelda gradom, nabasam na par čupavih momaka i djevojaka izbušenih nozdrva, obrva, jezika...sa napadnom šminkom, puno senke...neke crne majčice sa nekakvim horor šarama tipa Slayer, Iron Maiden...neki roboti, kiborzi...lanci na pantalonama sa strane...misim znaš već, da ne opisujem...
i pomisleh jeote ko može da se loži na ove smrdljivce...
nije nešto kreativno, al ne pamtim da smo imali temu na temu metalaca, rokera, pankera i tako tih junoša...
oni su ovako kao ličnosti veoma zanimljivi, barem meni...misim znam ih podosta...i drago mi je što odskaču od poseljačene mase...
pa me zanima jel bi vrle forumašice imale nešto sa osobom takvih svetonazora...?
takođe jelda obrnuto, dal bi vi vrli jebači sa svih strana naše lipe upali u vezu sa takvom ženskom...
i pomisleh jeote ko može da se loži na ove smrdljivce...
nije nešto kreativno, al ne pamtim da smo imali temu na temu metalaca, rokera, pankera i tako tih junoša...
oni su ovako kao ličnosti veoma zanimljivi, barem meni...misim znam ih podosta...i drago mi je što odskaču od poseljačene mase...
pa me zanima jel bi vrle forumašice imale nešto sa osobom takvih svetonazora...?
takođe jelda obrnuto, dal bi vi vrli jebači sa svih strana naše lipe upali u vezu sa takvom ženskom...