Cuo sam da si se krecnula sa...

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Kako biste reagovale da je neko pustio buvu o vama da vas je krecnuo?Sta je to sto neke muskarce navodi na tako bedne postupke?Kako izbeci reputaciju drolje koja ide u krevet sa svima,kad vas ocigledno niko nista i ne pita?Kako se postavljate u takvim situacijama i da li ste imale takkva iskustva?

istina uvek ispliva
onaj ko se sluzi takvim neistinama, stvarno je jadan
jos jadniji ispadne kad se sazna da ima razvijenu mastu
uz to obavezno ide i ono - kakvo krecanje, takvo i secanje
a krecanje je precenjena aktivnost
gde je problem da to urade dve osobe koje osecaju uzajamnu privlacnost?

Kako biste reagovale da je neko pustio buvu o vama da vas je krecnuo?Sta je to sto neke muskarce navodi na tako bedne postupke?Kako izbeci reputaciju drolje koja ide u krevet sa svima,kad vas ocigledno niko nista i ne pita?Kako se postavljate u takvim situacijama i da li ste imale takkva iskustva?

Zavist jer im ne daju :lol:

Veoma postujem iskrene Dr.olje :heart:

Ne bih se uzrujala ni malo. Nikada nisam brinula "sta ce svet da kaze" :roll: Bitno mi je misljenje samo meni bliskih ljudi.
Sirotan, dosta mu je njegova muka sto mora da izmislja, jos da ga i demantujem :mazi:

tesko mi da poverujem da neko ko ima vise od 16-17 godina moze da pusta buve, takve...ali nikad se ne zna :lol:
sve se sazna, kad tad, a tada ne bih da sam mu u kozi jer takvi nadrljaju, od istih onih kojima su se hvalili...a to sta bi ko mislio me ic ne interesuje, ako nemaju nista u svojim zivotima o cemu treba da misle, imaju od mene dozvolu da o mom misle koliko im volja, i o buvama i o leptirima :lol:

tesko mi da poverujem da neko ko ima vise od 16-17 godina moze da pusta buve, takve...ali nikad se ne zna :lol:
sve se sazna, kad tad, a tada ne bih da sam mu u kozi jer takvi nadrljaju, od istih onih kojima su se hvalili...a to sta bi ko mislio me ic ne interesuje, ako nemaju nista u svojim zivotima o cemu treba da misle, imaju od mene dozvolu da o mom misle koliko im volja, i o buvama i o leptirima :lol:

ima ih ne sekiraj se,dosta cuo...

na zalost mulatto je u pravu cuo sam to dosta a znam da je nije pipnuo
moja jedna bivsa koja je samnom u 20 spavala o njoj su par po gradu pricali da su je vec a ona jos nevina bila

:eek: Ajme Lave, pa to nije bila ta... :dash: Covece, 'ladno si promasio onu koja je spavala sa svima... :dash: Gde potrefi tu nevinu... eto, iskoristio si tu chednu, neiskvarenu curicu samo zato sto si greskom zamenio identitete... cccc... :confused: Pa sto nis' pit'o koju treba savatati? :dash: A lepo ti ljudi sve ispricali, maltene ti nacrtali...

:lol:

ih
pa, ako bi se potresale zbog prica, gde bi nam bio kraj
mene je "krecnulo" pola foruma na taj nacin, od toga je polovina, kako sam cula -platila i novcima
nisam ni znala da bi neko platio da me kawa
bas slatka pomisao...finansijski spokojna :lol:
meni iskreno zao sto bar polovina od te polovine nije istina, jerbo cujem da je sex bio mnogo dobar

Back