CULA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da bi spoznao nečiju suštinu moraš da budeš svestan. :D

Hmmm... OK, mada mi ni ovo nije najjasnije, iskreno... Ali, kakve to veze ima sa omiljenim chulima? I odakle tebi da je meni spoljashnjost bitnija od unutrashnjosti? Nikada nije bila... Nego, izvini shto sam komplikovan, stvarno ne razumem, pa ako mozesh, i ako hocesh, objasni mi...

Hmmm... OK, mada mi ni ovo nije najjasnije, iskreno... Ali, kakve to veze ima sa omiljenim chulima? I odakle tebi da je meni spoljashnjost bitnija od unutrashnjosti? Nikada nije bila... Nego, izvini shto sam komplikovan, stvarno ne razumem, pa ako mozesh, i ako hocesh, objasni mi...

sta se primas? ko da je njoj jasno o cemu prica...:lol::lol::lol:

da nemas culo vida, naucila bi da koristis druga cula jace... i nadoknadis nedostatak... kao i sve drugo u zivotu... tako, kad je vas rikan radio u jednoj organizaciji koja se bavila problemom hendikepiranih ljudi... fizicki hendikepiranih... i oni su me naucili nesto jako bitno... da niko sebi ne sme da priusti luksuz da izgubi nadu... i, kad ih pitam, kako je? oni kazu: 'super'... i onda odem i vidim se sa nekim ko se nervira i bedaci zato sto, na primer, nema dovoljno da kupi neke cipele... smesno... i tuzno, istovremeno... meni... cudno je, u stvari, kako su ljudima neke nedostupne stvari jako bitne... nedostupne stvari... sirok je to pojam... i zavisi od toga iz kog ugla gledas...

..dakle...koje vam je omiljeno culo? Vezano za seks?

ja se dvoumim izmedju vida i ukusa:think:

vid zato sto je po meni najkorisniji i mislim da bi se samoubila iz zasede;) kad bih ostala bez njega...

ps: ako je bila tema....posluzicu se beby jean forom...pa sta svaka je bila 345 puta...sta fali opet:P

pss: ja odo da veceram...a vi navalite;)

nemam omiljeno culo. sva se ona prozimaju i daju sklad.
dodir (kad te miluje i kad ga milujes)
sluh (kad ga slusas dok uzdise ili prica)
vid (kad gledas njegovo telo)
miris, ukus, u razlicitim situacijama..
i sve to zajedno utice na to kako cemo da dozivimo drugo bice. miris mi je bitan. znam da se navucem na miris koji mi legne..
a inace, otuda i moja tema da oboje imaju vezane oci. kad se jedno culo uskrati, ostala se pojacavaju. pa je mozda zanimljivo istrazivati na tom polju..

nemam omiljeno culo. sva se ona prozimaju i daju sklad.
dodir (kad te miluje i kad ga milujes)
sluh (kad ga slusas dok uzdise ili prica)
vid (kad gledas njegovo telo)
miris, ukus, u razlicitim situacijama..
i sve to zajedno utice na to kako cemo da dozivimo drugo bice. miris mi je bitan. znam da se navucem na miris koji mi legne..
a inace, otuda i moja tema da oboje imaju vezane oci. kad se jedno culo uskrati, ostala se pojacavaju. pa je mozda zanimljivo istrazivati na tom polju..

e sto volim kad se ne vidim dve nedelje sa njim, pa me se uzeli, pa prvi sex bude sav u njegovim uzdasima...i cesto mi to omete druga cula jer se sva pretvorim u uvo....kako je to napaljujuce....:sad2:...strasno

fw5119jn7.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back