E ovako, pogledao sam sad ovaj highlights 18 minuta
Mogu da kazem da je atmosfera i energija koju je Deki doneo ono sto volim i kako treba Zvezda da izgleda.. Samo je najbitnije da se taj zar i zelja za pobedom zadrze i za 2 nedelje, i za 2 meseca i za 5 i 6 meseci kad budemo igrali evropske kvalifikacije..
Ali najjaci utisak je Veljko Nikolic.. Momak je klasa i odavno tako kvalitetan igrac nije igrao u domacoj ligi, meni je na primer bolji od Marina.. Fudbalska inteligencija, pas u prostor, prototip savrsene desetke, pogledajte na snimku na 7:05 kada mu Boaci ostavlja loptu kako odmah u napred odigrava i stvara visak, ili na 9:54 kada je Njegos izbio loptu, pogledajte kako Nikolic vuce kontru kakva kontrola lopte, samopouzdanje i nema ono potez vise kao kod malog Gavrica, nego odma konkretno..
Za Gavrica je jos rano, prva je utakmica i mlad je momak ali ovo sto sam video nije me odusevio.. Njegos za gol

majstorija sta reci.. Sa njim je pametno uradjeno sto je igrao i prvi deo sezone pogotovo u Ligi Sampiona, sazreo je dovoljno i ko ce jos da ga izbrusi nego veliki igrac kao sto je Deki, pogotovo sto je i Deki manje vise igrao na toj poziciji.. Odlican je Njegos. I mislim da ce biti sve bolji.. Podsetio me sa ovim golom na Gruju protiv Rada.. Njegos moze biti igrac za reprezentaciju, vrlo brzo.. Nekako kontam da ce on biti Dekijev pecat i dopirnos..
Samo neka nastavi ovako da igra i bice super, samo me nervira kretenska uprava koja ce ga verovatno odma prodati za 8 miliona, sto je dobar novac, ali na zimu bi moglo i duplo vise.. Ali ajde, idemo polako..
E sad ono sto mi se ne svidja, bekovi su jako problematicni, Gobeljic ume da iznenadi nekim dobrim potezom ali dosta je tu gresaka u dodavanju, dosta ispadanja kao i kod Rodic.. Mozda kad prodju Vojvodina i derbi probati sa tim Konatarom i Gajicem..
Pavkov je bas spor i trom, uvek bi mi Boaci igrao pre njega, ovo sto sam video Boaci je bio jako dobar, odlican.. Pavkova bi prodao a povukao Krstovica sa pozajmice za treceg spica, a drugi Tomane, Tomane jeste tremaros ali zna fudbala vise od svih, podseca dosta na Vieiru... Svi ti portugalski napadaci su tehnicki obuceni.. Jovancica vidim hvale, ja nisam ovde video neki njegov doprinos, ali ajde videcemo..
Garsija mi se bas dopada, kod Miloja sto sam ga gledao u Evropi bio je sjajan u odbrani, ali vidi se da itekako ima potencijala i stofa, ume sa loptom, prodoran je i dobar, meni bi on igrao pre Bena.. Plus sto je Garsija relativno mlad momak ima 23 godine i ako nesto odigra mozemo ga prodati, a sigurno je da moze... U svakom slucaju sve je ovo ohrarujuce, deluje da Deki zna sta radi,klinci su dobri, bas sam pun nekog optimizma... Idemo dalje, NAPRED ZVEZDA!