CУHOBPAT CPПCKE OMЛAДИHE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e,ove teme su vec vidjene,mislim da je glupo da se ista komentarise..
Ni ne moze da se ocekuje od devojke od 18 godina da rodi dete {sem ako bas ne zeli} ne znam sta je tu toliko novo....jeste strasno da se ubije TO {posto jos uvek nije dete,niti zivo bice,vec samo fetus}...
Ostalo necu da komentarisem posto mislim da ne vredi,sve je to vec ispricani...

love_girl:
Ni ne moze da se ocekuje od devojke od 18 godina da rodi dete

dete dete..... ima da radjash decu, jesi chula? do tridesete mozhesh da rodish njih desetoro. samo radi.

shiptari dolaze
586.gif

dobro, ali pozhuri, da bi mogla shto vishe da ih rodish. a i ne znash shta se mozhe sutra desiti i za shta cje ti trebati sinovi. ******, paranoja je to. neshto kao iz one stvari block out-a... zhene su trudne bicje svezhih vojnika... predivna slika.

pa-pa-paranoja ::idea::

Keeper:
pobunjeniche, fashisto jedan mutavi, znao sam ja da iza svega toga stoji politika. smrdo ostaje smrdo, a ja te znam sa politike. sad si ovde dosh'o da seresh, tamo te je malo ko slushao, a? pa da, tamo je sve puno tvoje fashistichke sorte.

Смири страсти, дечаче. Не мораш да показујеш колико си примитиван и неваспитан.

Једна напомена администраторима: Да сам ја, којим случајем, упутио овакве увреде на било чији рачун, био бих избачен исте секунде. Изгледа да ви овде имате дупле стандарде, па тако некима вечито гледате кроз прсте. Не иде вам то на част.

Pobunjenik:
Што се тиче абортуса, када Шиптари буду, за коју годину, стигли до Мораве, па почну да вас силују, питаћете се тада, девојке, да ли је било паметно абортирати, спречавати трудноћу итд. или би било паметније да сте рађале синове који би могли да вас штите. .

Za koju godinu taj moj junacki sin bi imao 5 godina....sigutno bi klao siposhe ko Kraljevic Marko....:rolleyes:

Nadji ti sebi zeni junosho nek ti radja pa zivite u podrumcetu i hranite ih ljubavlju...ima nas koji bi im radije pruzili i koji komad hleba....ajde mrsh "patrioto".

Pobunjenik:
Смири страсти, дечаче. Не мораш да показујеш колико си примитиван и неваспитан.

izvini, visha raso.

Pobunjenik:
Једна напомена администраторима: Да сам ја, којим случајем, упутио овакве увреде на било чији рачун, био бих избачен исте секунде. Изгледа да ви овде имате дупле стандарде, па тако некима вечито гледате кроз прсте. Не иде вам то на част.

ti bi bio izbachen prevashodno zbog idiotizma kojeg shirish. nazhalost, ne postoji kantar da se izmeri uvreda, glupost, neshto shto je za banovanje, al kad bismo stavili moje uvrede na rachun jednog fashiste kao shto si ti, i koji ih potpuno zasluzhujesh, i ovaj idiotizam koji pokushavash da shirish medj' nama klincima...... :roll:

no, ja sam pogreshio shto sam se tol'ko nalozhio.
kao ni na politici, nisi nikakva opasnost. jedva da neko obracja pazhnju.
tako da cju lepo da te stavim na ignore listu da ne vidim gluposti koje shirish i gotovo.
gde bi mi bio kraj kad bih se oko svake budale nervirao (:

Nasha zamlja jeste bolesna ali od prevelike doze predrasuda zatupljenih umova, gluposti politichara koji je vode u propast, glupoj televiziji koja nishta drugo ne radi nego stvara neke izmishljene evropske stabdarde za kojima glupi Srbi ko ovchice idu slepo pratecji sve te forme...ponekad mi se chini da su svi Srbi klonovi..brate mnogo liche i shtrche mislecji da su dobri i lepi shto prate kich i shtund

@Pobunjenik

Ti oces da kazes da treba da se kotimo da bi nas bilo vise, bili jaci i mogli da se suprotstavljamo drugima? Ko Shiptari sto rade? Za mene je to odlika primitivnog zivota. U prirodi se tako kote zivotinje koje se massovno istrebljuju od svojih prirdonih predatora, zecovi npr, to zna svaki osnovac. A mi smo ipak kao civilizacija, a ne josh jedna vrsta koja zivi u prirodnoj ravnotezi. Druga stvar, ja nesto ne vidim svrhu masovnog umnozavanja ni jedne nacije, pored tolikih Kineza, oni su 1/4 ukupne populacije. Treca stvar je da ce nam prenaseljenost doci glave jednog dana. Kad pogledas koliko se povecalo ukupno stanovnistvo Zemlje u zadnjem veku i kad vidish kako se na sve strane kuka o ekologiji, koliko se zagadjuje prostor oko velikih naseljenih prostora, koliko se srche raznoraznog goriva i sirovina itd... i koliko sve to raste sa nonstopnim porastom stanovnistva i josh gore sirenjem standarda i na nerazvijene sredine... Ko ne vidi, glup je :roll:
Ne bitno sto mi u avataru Neo namesta cvikere iz Matrixa 2, nisam neki zaludjenik koji se kune u isti, ali moram da vas podsetim na prvi deo, kad Agent Smit poredi Ljude sa virusima i boleshcu, sire se i razmnozavaju dok ne uniste i potrose sve oko sebe i posle propadaju kad ostaju bez te okoline.

Pobunjenik:
Што се тиче абортуса, када Шиптари буду, за коју годину, стигли до Мораве, па почну да вас силују, питаћете се тада, девојке, да ли је било паметно абортирати, спречавати трудноћу итд. или би било паметније да сте рађале синове који би могли да вас штите. Али, та тема је сувише компликована за вас, па се нећу њоме бавити. Ваш ниво су теме типа «Које боје гаћа највише волите?»
ja ne mogu da verujem koje gluposti ti ovde pokusavas da propagiras.
ne mogu da verujem na koji nacin tvoj mozak funkcionise.
ovo sto si za radjanje sinova rekao,tako je primitivno. :roll:
ispade da srbi treba da se kote da bi ih deca stitila od siptara.
pa nedokazani covece,ja prva da imam sina ne bih mu dozvolila da ide da se bori sa siprtairma,ma ni da pomisli na to,ni da pogleda na tu stranu.ja bih bila ta koja bih njega stitila,ne bih ga rodila da on mene stiti.
ej,ti pricas o deci kao o zecevima,kao o necemu sto treba da posluzi ispunjavanju nekog cilja.ti pricas o deci kao nekome ko treba da bude vojnik,da ubija ljude. :evil:
da imam dete ne bih ga dala ni za sta na svetu,a i to dete cu uciti da pude pacifista.da ne bude umobolnik koji razmislja o ubijanju drugih ljudi. :evil:
a ako siptari budu dosli do morave,prvo ce da siluju tebe i tebi slicne.
a cuvaj se pobunjenik,znas da si rekao tamo na politici da se sida prenosi iskljucivo analnim putem...ko zna sta moze da te snadje. :roll:
ovo sto si rekao toliko me je razbesnelo,i cudo da nisam krenula ovde da psujem i da histerisem.
sa tobom covek ne moze na drugi nacin...
i pusti tinejdzere,ovakve teme postavljaj na politici za ljude koji imaju zeludac da se sa tobom upustaju u rasprave.
i kao sto sam vec rekla,bice mi zadovoljstvo da odgovorim na svaku glupost koju postavis ovde. :x

hahah. ja sam sebe poshtedeo njega stavljajucji ga na ignore listu, sad ne mogu da vidim njegove baljzgarije :mrgreen: samo mi josh i na tinejdzerima fali politika.

jest' vala, to je zheshcji problem. ljudi hocje da nas unize, da budemo primitivci i poput shiptara, pa da se kotimo samo da bi ratovali. takvim ljudima je "srbija i srbi iznad svega" a u stvari nas najgore ponizhavaju pred drugima i pred sobom. i wild_child ga je nazvala patriotom. kamo lepe srecje. pa to je bre skoro pa lepa rech. ovde se radi o nekakvom miksu fashiste/shoviniste i nacionaliste u onom gadnom smislu te rechi.

ma lepo stavish ga i ne mislish (;
****** ja ko da reklamiram kondom.
i svi lepo nek ga stave tamo i mozhe da pishe shta god ocje niko necje videti. pa da je ovo neki globalni forum onaj ko je izmislio tu 'ignore' opciju bi mogao dobiti nobelovu nagradu za mir u svetu ;p

Игноришите ме ако хоћете. Немам ниша против. Нећете ме на тај начин зауставити, нити ћете побећи од себе, јер бежањем од мене ви, заправо, бежите од себе, зато што вам је непријатно да слушате теме које вас терају на размишљање о тешкој и неизвесној будућности. Много је лакше бавити се чарапама које сте данас обукли, или неком сличном темом која не захтева много концентрације и напрезања мозга. Моје речи вас погађају зато што сте, дубоко у својим срцима, свесни да су ИСТИНИТЕ. Да нису, не бисте се ви толико узбуђивали. Као што видите, ја се уопште не узбуђујем на ове ваше увреде које ми упућујете, јер знам да оне немају везе с мозгом, и само су одраз ваше немоћи и неваспитања.

Деца се праве из љубави. Могу се правити и из љубави према отаџбини и нацији, као што то Шиптари раде. Ви то не разумете јер сте заслепљени материјализмом који ће вас једнога дана скупо коштати.
Једва чекам да видим како ће да одреагују ти пацифисти када буду дошли по њих на клање. Да ли ће се мирно предати или ће се супротставити монструмима. Да ли ће мирно посматрати како им Шиптари силују сестре и мајке (а ви не заборавите да су се Шиптари у томе извештили у последњих 60 година) или ће покушати да их заштите. Бити ил’ не бити. Питање је сад.

Прича о тобожњој пренасељености је једна велика ЛАЖ, и њоме ћу се ускоро позабавити на неком другом подфоруму. Сада само кратко: Земља НИЈЕ пренасељена, и цела та теорија о пренасељености представља најобичнију подвалу.

Нажалост, велики део српске омладине је дегенерисан, али постоје и они који су се освестили, и таквих ће бити све више. На велику жалост оних којима су мозгови испрани до те мере да су огрезли у убиствима (абортусима), алкохолу, разврату, дувану и сл. долази време када ће се Срби поново духовно просветлити, и раздвојити жито од кукуоља. Тада ће ови изгубљени случајеви који данас, нажалост, чине већину, отићи на на друштвене маргине где им је и место.

wild_child:
....ajde mrsh "patrioto".

Никада ме нећеш истерати одавде!

Ok, kad si ti tako fin i kulturan sto onda nas vredjas ovde? Ako je tebe neko vredjao direktno, onda se obrati njemu, a ne celom Srpstvu. Ja tebe nisam vredjao, ako nisi primetio.
A ako oces da te uzmem za ozbiljno, morash prvo da mi pokazes kako to 6 milijardi ljudi nije mnogo na ovoj planeti. Ne trazim sad da mi izbacujes matematichke dokaze u 5 tomova, samo mi daj neke logichne cinjenice koje ukazuju da to nije tako kako sam rekao.

S druge strane, ako postanes mnogo naporan na ovom podforumu lako mozemo da ti izglasamo ban. Ovu temu imash, ako ljudi prestanu da ti se odazivaju nemoj ti padne napamet da nas proganjas po ostalim temama. Dvoje su nam se vec tako trazili djavola i dobili na kraju po BANanu. Zato pamet u glavu kako pristupash.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back