Moon Child
Domaćin
- Poruka
- 4.212
Hmmm da...
nego keeperu, koja je tvoja omiljena boja gacja?
nego keeperu, koja je tvoja omiljena boja gacja?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
love_girl:Ni ne moze da se ocekuje od devojke od 18 godina da rodi dete
Hahaha........bas si komican,mozda cu i imati decuKeeper:dete dete..... ima da radjash decu, jesi chula? do tridesete mozhesh da rodish njih desetoro. samo radi.
shiptari dolaze![]()
Keeper:pobunjeniche, fashisto jedan mutavi, znao sam ja da iza svega toga stoji politika. smrdo ostaje smrdo, a ja te znam sa politike. sad si ovde dosh'o da seresh, tamo te je malo ko slushao, a? pa da, tamo je sve puno tvoje fashistichke sorte.
Pobunjenik:Што се тиче абортуса, када Шиптари буду, за коју годину, стигли до Мораве, па почну да вас силују, питаћете се тада, девојке, да ли је било паметно абортирати, спречавати трудноћу итд. или би било паметније да сте рађале синове који би могли да вас штите. .
Pobunjenik:Смири страсти, дечаче. Не мораш да показујеш колико си примитиван и неваспитан.
Pobunjenik:Једна напомена администраторима: Да сам ја, којим случајем, упутио овакве увреде на било чији рачун, био бих избачен исте секунде. Изгледа да ви овде имате дупле стандарде, па тако некима вечито гледате кроз прсте. Не иде вам то на част.
ja ne mogu da verujem koje gluposti ti ovde pokusavas da propagiras.Pobunjenik:Што се тиче абортуса, када Шиптари буду, за коју годину, стигли до Мораве, па почну да вас силују, питаћете се тада, девојке, да ли је било паметно абортирати, спречавати трудноћу итд. или би било паметније да сте рађале синове који би могли да вас штите. Али, та тема је сувише компликована за вас, па се нећу њоме бавити. Ваш ниво су теме типа «Које боје гаћа највише волите?»
wild_child:....ajde mrsh "patrioto".