Čudo od deteta!

Poruka
4.285
DIMITROVGRAD - Osmogodišnja Jelena Momčilov iz Željuše kraj Dimitrovgrada ima moć da privlači predmete od raznih materijala, da ih „lepi“ na dlanove i drži nekom svojom energijom. Jelena uspeva da na dlanove „zalepi“ metalni novac, upaljače, mobilne telefone, kašike, olovke... I kada dlan okrene ka zemlji predmeti se drže. Metalni novac može da „zalepi“ i na čelo, a da ne padne.

Niko od stručnjaka nije tačno utvrdio o kakvoj energiji je reč, a njena majka Slavica kaže da su joj „neki“ rekli da je „to dar od Boga“.

Jelena je odlična učenica drugog razreda. U školi pored svog maternjeg bugarskog, uči i srpski i engleski jezik, piše i ćirilicu i latinicu.
- Moji drugovi u školi znaju za moju moć, ali me niko ne tera da to stalno pokazujem - kaže Jelena.
NJena majka Slavica priča da je kod njih u Željušu dolazio profesor sa niškog Prirodno-matematičkog fakulteta Pavle Premović.

- Kad ju je prvi put dodirnuo sav se uznemirio. Na njega je delovala Jelenina pozitivna energija - kaže Slavica.
Ona ističe da je Jelena sasvim obična devojčica, da se ne razlikuje od svojih vršnjaka, osim po toj moći da na svoje dlanove može da lepi metal, drvo, plastiku, gumu, papir. Profesor Premović kazao je za Betu da postoje dve mogućnosti - da Jelena ima neku posebnu bioenergiju ili da njeni dlanovi luče neku organsku supstancu koja „lepi“.

- To je nešto veoma retko, ali zahteva dalja ispitivanja - kaže Premović.
On je obavio neka ispitivanja i kad je Jeleni stavio visak od ružičastog kvarca iznad dlanova, on se kretao brže nego uobičajeno.
Jelena je svoju moć otkrila pre dve godine. Najpre je to rekla ocu.

- Tata mi je poverovao. Posle sam rekla i mami i ona se malo začudila, ali i uplašila kad je videla šta mogu - priča Jelena.
Majka Slavica kaže da posle napisa o Jeleni u pojedinim novinama ljudi stalno zovu, pišu pisma i traže pomoć u lečenju.

- Jelena je još mala i neću dozvoliti da se time bavi dok ne poraste i dok ne vidimo šta je u pitanju. Osim profesora Premovića niko drugi se nije interesovao za tu njenu neobičnu moć. Voleli bismo da se konsultujemo sa još nekim stručnjacima - kaže Jelenina majka.

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/vesti/glas-javnosti-21-11-2008/cudo-snaslo-jelenu

Има и у Русији а мислим и на Западу неколико Института ЗА ИСПИТИВАЊЕ ТАКВИХ ПАРАНОРМАЛНИХ ПОЈАВА - после овог написа сигурно ће јавити њих много... али ту треба бити веома обазрив ДА НЕ УГРОЗЕ ДЕТЕ...

Back