Sajber MIleva
Početnik
- Poruka
- 48
После недавне уградње Виндоус седмице, дешава ми се чудна ствар: Куцам нешто (дешава се и у Ворду и када куцам рецимо на ФБ, неком другом сајту, на Емаилу кад куцам Е-поруке) да се у моменту заплави неколико редова текста, и не видевши то у моменту, откуцам неко слово које обрише цео тај селектовани део текста. Или, из чиста мира, курсор оде рецимо пар редова уназад и када куцам он тамо смешта нове речи.
У Ворду имам опцију УНДУ да спасим текст, или сваки час кликнем али када куцам Емаил, неки коментар на нету итд, нема повратка.
Помислим да можда грешком не кликнем рецимо Цтрл уместо Шифт, али није. Уосталом, да кликнем Цтрл и неко слово, знапо би се одмах шта се дешава, пошто знам све пречице са Цтрл.
Посебно се то дешава када користим пречицу за ћир-лат, ону пречицу Алт Шифт. Без икаквог резона осенчи неколико редова или курсор оде на неко лево место
Има ли ко идеју о чему се ради?
У Ворду имам опцију УНДУ да спасим текст, или сваки час кликнем али када куцам Емаил, неки коментар на нету итд, нема повратка.
Помислим да можда грешком не кликнем рецимо Цтрл уместо Шифт, али није. Уосталом, да кликнем Цтрл и неко слово, знапо би се одмах шта се дешава, пошто знам све пречице са Цтрл.
Посебно се то дешава када користим пречицу за ћир-лат, ону пречицу Алт Шифт. Без икаквог резона осенчи неколико редова или курсор оде на неко лево место
Има ли ко идеју о чему се ради?