Cudno bice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

riIe_laki_oblak

Zainteresovan član
Poruka
128
Kazu ima neki covek sa belom kosom, sto ide kroz sumu i lovi avetinje, mozes da ga vidis samo po mraku, posto se tad samo krece. Ima mac, ali ponekad i sa rukama ih samo hvata. On ima drugaricu jednu, sto je uzeo i love zajedno. Do sad je ulovio jedno prase, drvo sto je mislio da je zivo i hobotnicu. Isto kazu da ponekad ako ga sretnes, mozes i da ga ne vidis, ako nece, ali gleda.

Ne znam, odakle je on? Ovaj sto su meni pricali je iz okoline Vlasotinca. Sisava-Skrapez, taj deo otprilike, . I ‘oce zimi da ode do Licja, jer ne voli da prelazi magistralu, plasi se od farova.

On je iz knjige...tačnije iz serijala knjiga,ima i video igrice,a ima i serija....
sine,ili ti troluješ ili su tebe trolovali...i iskreno ne znam šta je smešnije :D

Kazu ima neki covek sa belom kosom, sto ide kroz sumu i lovi avetinje, mozes da ga vidis samo po mraku, posto se tad samo krece. Ima mac, ali ponekad i sa rukama ih samo hvata. On ima drugaricu jednu, sto je uzeo i love zajedno. Do sad je ulovio jedno prase, drvo sto je mislio da je zivo i hobotnicu. Isto kazu da ponekad ako ga sretnes, mozes i da ga ne vidis, ako nece, ali gleda.
Da nije onaj Rile sto se dig’o iz mrtvih? :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back