gost 343533
Elita
- Poruka
- 17.529
Mogla bi da izdvojim 2 tipa cudnih ljudi sa neta......
1. Sexualni manijaci:
Pre par godina me je dodao jedan muskarac na FB. Vidim da je kolega muzicar iz Juzne Amerike,pa ga prihvatim.
Prvom prilikom na chatu,caskamo ... kaze mi "I am gifted" ( "Ja sam nadaren")
Ja rek'o super - talentovan decko. I on kao- "Hoces da ti pokazes?"
I posalje mi sliku svog polnog organa
Identicnu stvar je uradio i mojoj drugarici ^^
2. Mracni tipovi sa satanisticim simbolima
FB, Myspace, tumblr stranice ... dekorisane slikama pakla, djavola,demona, piskavaca, ljudskih lobanja,krvi,pacova itd. Sve najmorbidnije...
Ukratko receno- da se sledi krv u zilama.
Jednu osobu sa takvim FB profilom znam, i manje - vise ne odudara od proseka u svakodnevnom zivotu.... Samo mi je rekao "da je on takav" i da "voli satima da gleda u umrlice"
Moje pitanje: Sta mislite o ovakvim osobama? Da li su oni normalne osobe po vasem misljenju, ili se moze da se ustanovi i neka strucna dijagnoza ?
Sta se desi sa ovim ljudima da ovako zastrane.... Jel to neki porok,ili izopacenost, ili....
1. Sexualni manijaci:
Pre par godina me je dodao jedan muskarac na FB. Vidim da je kolega muzicar iz Juzne Amerike,pa ga prihvatim.
Prvom prilikom na chatu,caskamo ... kaze mi "I am gifted" ( "Ja sam nadaren")
Ja rek'o super - talentovan decko. I on kao- "Hoces da ti pokazes?"

I posalje mi sliku svog polnog organa

Identicnu stvar je uradio i mojoj drugarici ^^
2. Mracni tipovi sa satanisticim simbolima
FB, Myspace, tumblr stranice ... dekorisane slikama pakla, djavola,demona, piskavaca, ljudskih lobanja,krvi,pacova itd. Sve najmorbidnije...
Ukratko receno- da se sledi krv u zilama.
Jednu osobu sa takvim FB profilom znam, i manje - vise ne odudara od proseka u svakodnevnom zivotu.... Samo mi je rekao "da je on takav" i da "voli satima da gleda u umrlice"

Moje pitanje: Sta mislite o ovakvim osobama? Da li su oni normalne osobe po vasem misljenju, ili se moze da se ustanovi i neka strucna dijagnoza ?
Sta se desi sa ovim ljudima da ovako zastrane.... Jel to neki porok,ili izopacenost, ili....