"Cudni" tipovi sa net-a

gost 343533

Elita
Poruka
17.529
Mogla bi da izdvojim 2 tipa cudnih ljudi sa neta......

1. Sexualni manijaci:

Pre par godina me je dodao jedan muskarac na FB. Vidim da je kolega muzicar iz Juzne Amerike,pa ga prihvatim.
Prvom prilikom na chatu,caskamo ... kaze mi "I am gifted" ( "Ja sam nadaren")
Ja rek'o super - talentovan decko. I on kao- "Hoces da ti pokazes?" :mrgreen:

I posalje mi sliku svog polnog organa :eek:

Identicnu stvar je uradio i mojoj drugarici ^^

2. Mracni tipovi sa satanisticim simbolima

FB, Myspace, tumblr stranice ... dekorisane slikama pakla, djavola,demona, piskavaca, ljudskih lobanja,krvi,pacova itd. Sve najmorbidnije...
Ukratko receno- da se sledi krv u zilama.

Jednu osobu sa takvim FB profilom znam, i manje - vise ne odudara od proseka u svakodnevnom zivotu.... Samo mi je rekao "da je on takav" i da "voli satima da gleda u umrlice" :sad2:

Moje pitanje: Sta mislite o ovakvim osobama? Da li su oni normalne osobe po vasem misljenju, ili se moze da se ustanovi i neka strucna dijagnoza ?
Sta se desi sa ovim ljudima da ovako zastrane.... Jel to neki porok,ili izopacenost, ili....:dontunderstand:

Pa i ja ti dođem tu negde, u ovu prvu grupu. Mada sam se ja ovde na forumu samo ispovedio i podelio svoje mišljenje i slušao vaše mišljenje, ali sam za mnoge i dalje čudak. :D
Al' nemam običaj da šaljem slike takvog sadržaja.
Ova druga grupa, pa dobro, neko voli sajt Mračnjak, neko umrlice, šta ćeš, svako ima svoju neku manje ili više skrivenu opsesiju.

Zaključak, prvi su čudaci, drugi su takvi kakvi su.

ima i br3, da ne spadaju u prve dve kategorije :think:

Sta je br3 ? :confused:

- - - - - - - - - -

Pa i ja ti dođem tu negde, u ovu prvu grupu. Mada sam se ja ovde na forumu samo ispovedio i podelio svoje mišljenje i slušao vaše mišljenje, ali sam za mnoge i dalje čudak. :D
Ova druga grupa, pa dobro, neko voli sajt Mračnjak, neko umrlice, šta ćeš, svako ima svoju neku manje ili više skrivenu opsesiju.

Od kad si takav ? I sta je bio okidac ? :rumenko:

ma jok bre, ti si samo bio iskren i otvoren :)

meni je to cudnije :confused:

Ja mu dodjem ovo drugo u neku ruku, na nekim drugim sajtovima imam neke mracne slike, vise u umetnickom smislu, a meni predstavlja ono sto hocu da mi predstavlja. Niti sam satanista, niti vatreni fan Iron Maiden-a.

Prva grupa su neizivljeni, svoje fantazije prozive na netu, nemaju petlje ili sposobnosti da nadju devojku za seks, malo samopouzdanje zeza, pa se iza anonimnosti tako ostvaruju.

Druga grupa su mi vise goth klinci, kapiram ja mracna licnost i to, ali gledanje umrlica i sl. mi je klinacki. Na netu svako bude ono sto zeli, jer nema posledica i pravog odnosa, osude i sl. Sve je lakse iza maske anonimnosti.

U temi je sve dosta lepo pojašnjeno, pročitaj i otkrićeš odgovore. :D

And according to Newton, I'm attracted to your breasts because they have a lot of mass.

Haha... ne znam hocu li se usuditi da citam o tome ^^

- - - - - - - - - -

Ja mu dodjem ovo drugo u neku ruku, na nekim drugim sajtovima imam neke mracne slike, vise u umetnickom smislu, a meni predstavlja ono sto hocu da mi predstavlja. Niti sam satanista, niti vatreni fan Iron Maiden-a.

Prva grupa su neizivljeni, svoje fantazije prozive na netu, nemaju petlje ili sposobnosti da nadju devojku za seks, malo samopouzdanje zeza, pa se iza anonimnosti tako ostvaruju.

Druga grupa su mi vise goth klinci, kapiram ja mracna licnost i to, ali gledanje umrlica i sl. mi je klinacki. Na netu svako bude ono sto zeli, jer nema posledica i pravog odnosa, osude i sl. Sve je lakse iza maske anonimnosti.

Za ove prve - ja mislim da oni imaju potrebu da posalju tu sliku nekom... i kada to urade- to im pricinjava zadovoljstvo.
Tj. dozivljavaju zadovoljstvo od toga da neko vidi njihov polni organ na slici !

Cudan poriv ^^

Ima neka fora sa slanjem tih slika... psiholozi su sigurno definisali tu pojavu/ ili mozda vec poremecaj!

Moja drugarica se smuvala sa deckom koji studira u Francuskoj... Secam se kako je bila srecna kada je dobila vizu da ide tamo da ga poseti. Haha

I dok je zivela s njim- shvati da se on dopisuje sa nekim nepoznatim devojkama na FB, i da im salje slike svojih intimnih delova :sad2:

Naravno da je to vredjalo, i raskine s njim ... Boles' ^^

Back