CUDNI SU PUTEVI...INTERNETSKI....

Aktuelno vise nego ikad...

S kojim planeta silaze pojedini stvorovi, animalni i agresivni?
Samozaljubljenici u svoj lik i delo, a nije to ni tako lose, da njihova ljubav prema sebi ne iskljucuje ljubav prema drugima (ljubav citajte kao poshtovanje)!
Time sto sebe isticu u prvi plan, pokazuje samo koliko su mali.

Ja se ne izdvajam od ljudi, ne bih da budem zivotinja, posto Bog nikako ne mogu postati, to su jedine opcija izolacije od normalnog sveta, osim u slucaju kad me progone stvorovi pali s neke planete!

Filozofi imaju obicaj da kazu da su ljudi dvojna bica, da dele istu prirodu sa zivotinjama..
Ali, kod nekih preovlada ono zivotinsko- samo instikti i nagoni.
Pa jos ono najgore pokupljeno od njih, a ponesto bi mogli nauciti lepoga i od zivotinja (rece jedan covek na jednome mestu)!
Razum je karakteristican samo za ljudska bica.

Kad ne mogu da budu ljudi, mogli bi bar da glume da jesu, ali su zabelezeni slucajevi da se glumci od glume razobole. Nemaju mnogo izbora, prosto se covek sazali na njih.
Lupaj po svakome ko ti iz nekog razloga nije simpatican, to je za njih nobl.
Filozofe citam prosto po "sluzbenoj duznosti"

Kao sto se i Biblija cita ponekad po sluzbenoj duznosti (ne vazi za mene) jer, ne mozes biti obrazovan nti citati obrazovane, a da ne znas osnovne biblijske pojmove, nema knjizevnosti bez biblijskog znanja, a nema ni slikarstva, nema razuvevanja procitanog ni naslikanog.
Za stvorove sa drugih planeta, ovo ne vazi

Nema ni drugih pojmova, nema ni etike, nema ni morala, nicega nema.
Za njih, kad procitaju rec "transcendentalno" to znaci da moraju kod dentiste.
Trebalo bi da malo proanaliziraju svoj psihicki status(ja sam svoj proanalizirala, pa sam dosla na razinu Cece Raznatovic, ja sam samo emotivna luda)

A nesto i sanjam lose, sanjam pse koji ne laju, nego govore.
Jedino sto sam im u tom losem snu i u razgovoru sa psima (ne secam se bejahu li od slame) im obecala, da cu ih, ako se dovoljno priblize, zgrabiti i svezati, da ne moraju trcati pred shinterima.

Kojekava lupetanja stvorova palih s nekih planeta, mene uvek asocira na drogu, oni se drogiraju koristeci samo svoj mozak.
Pod uslovom da im od one osmine pileceg, polovina nije obolela od pticijeg gripa.

Ima jos, ali me mrzi, dovoljno je i ovo da stvorovi krenu u napad.
Nisu mi nesto primamljivi ovih dana, ja bih malo nade.
I, kao znak dobro volje, mogu da im posaljem puzle, za pocetak one iz kinder-jajeta, pa ako uspesno sklope mozaik (ima i uputstvo) dobijaju "povisicu" (bar 1OOO komada) takodje sa uputstvom.

"Odlazi cikrus iz naseg malog grada
sirokim drumom sto izlazi na most.
Odlazi cirkus, a ja se pitam sada:
ko je domacin, a ko je bio gost?

(Biljana)

Pogledajte prilog 269094

O onim drugima i drugacijima, retkim i dragocenim...nekom drugom prilikom:heart:

:heart:
036841.gif

sirijus49;bt230340:
:heart:
036841.gif

Kad ti kazem (posto se niko drugi ne usudi da ostavi komentar), iako rekoh da govore, zapravo bih to mogla krstiti naklapanjem bez ijednog veznog zrnca s iole razumljivim i prihvatiljivim mozda bih prihvatila "izazov", ja volim pametne pse, ali ne "prepametne":))
:hvala:
:cmok2:

Poslednja izmena:

Back