Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sta moze biti uzrok neprijatnog mirisa iz pupka?! Drugarica mi se zali kako vec danima oseca neki neprijatan miris iz pupka. Zaista nemam predstavu o cemu se radi! Ima li razloga za brigu?
Sta moze biti uzrok neprijatnog mirisa iz pupka?! Drugarica mi se zali kako vec danima oseca neki neprijatan miris iz pupka. Zaista nemam predstavu o cemu se radi! Ima li razloga za brigu?
Miris kao neopranih nogu?
Meni se to jednom desilo, valjda nije dovoljno samo tusiranje, vec mora da se povremeno opere, jer je ipak malo nepristupacno...neka to proba, a ako ne upali ne znam
onda kod doktora
Btw. jos ako trenira nesto i znoji se dosta nije nimalo cudno
Neka malo pregleda pupak... meni se desilo jednom da mi u pupku bude bubuljicica koju i nisam videla pa je ona sama od sebe prolazila i ispustala malo gnoja koji se kada sam u jednom trenutku dodirnula jer sam osetila da mi nesto smeta vrlo jako osecao....
Kao sto rece georg neka malo bolje opere pupak jer se i u njemu kao i u svim rupicama na telu stvaraju "nanosi" svega i svacega.