cudni hobby - ji .

svatko od nas ima neki cudni hobby ili sklonost . ja skupljam autokarte . cijela mi je soba u njima od juzne koreje koju sam dobio kao dijete na velesajmu do jedne europe iz 1940 . znam sve autoceste u regiji napamet a uopce ne volim automobile ! imate li vi takav neki cudan hobby ?

bas si cudan

- - - - - - - - - -

Imam. Čitam umrlice u novinama i na banderama. Ne propuštam. :(

kad si baba

nije to hrvatski nego latinski . scribo , scribere znaci pisati . to su oni sto pisu anonimna pisma bilo da prijavljuju susjede policiji ili politicarima prijete ubojstvom

Injaaooo jel seckas slova iz novina pa lepis? Uvek sam htela da napisem anonimno pismo sla nisam imala kome:(
Nemam hobi. Nemam vremena za hobi. Nekada kad imam vremena malo crtkam po staklenim flasama ili teglama neobicnih oblika..bude bas lepo i dekorativno al nit imam gde da to drzim nit imam bas kad time da se bavim. Al kad ugrabim priliku bas uzivam...
I skupljam kese iz maksija. To je vec kompluzivno opsesivno nije hobi. Nisam ni znala da ih skupljam i da sam tako uspesan sakupljac suskavih kesa. Skoro uzeh korpu koja mi stoji u hodniku da nadjem nesto kad unutra :eek: kesa kesu stize. Kad, kako, zasto..ne znam:rumenko:

Get-That-Opinion-Off-The-Internet-Where-Angry-Sad-People-Come-To-Vent-.png
:rotf:

Back