- Poruka
- 69.588
Ergela brazilskih goozica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Batine?Glasam za kiku, da konacno Truper dobije ono sto zasluzuje.![]()
Ne bre, omotaju oko ruke pa otpozadi, kao uzde, ništa bre ne znašnego sad nešto razmišljam
ovi što se lože na kike.. ako to nije u smislu da kika odražava neki karakter ili nešto, nego se baš lože na kiku kao kiku
jel to znači da recimo uzmu kiku pa je umotaju oko kite ili tako nešto?
nego sad nešto razmišljam
ovi što se lože na kike.. ako to nije u smislu da kika odražava neki karakter ili nešto, nego se baš lože na kiku kao kiku
jel to znači da recimo uzmu kiku pa je umotaju oko kite ili tako nešto?
Freud bi tu rekao da pletenica ima falusni oblik i da se tu radi o latentnom homoseksualizmu.
Tako bi on to tumacio.
teško da snow na to misliNe bre, omotaju oko ruke pa otpozadi, kao uzde, ništa bre ne znaš
Tako bi on to tumacio.![]()
teško da snow na to misli
Pokvariste onako divnog coveka....Sada mislim
zbog ravnotežeStvarno sam đubre, sve vas iskvarih.... Inače za to su najbolje dve kike, da se drži stereo ako me razumete
Nece batine, on bi rado Dodolu.Batine?
Snowe batali ti ove zenetine.. dodji na pivo da ti objasnim to sa kikama.. slicno je kao sa konjskim repicem..
Pogledajte prilog 604612
gloopa ti lista ako onaj žmu sa liste nije tuđi, doduše nisi naglasila..Izvol'te anketu, ovih fetisa nema nigde zapisanih osim na Krsti. Imate cak i mogucnost izbora komada 2, zato sto sam danas dobre volje
Ako neceg nema u anketi, vi slobodno pisite predloge, lako ce se dodati u anketu![]()