Čudne pesme za ova čudna vremena

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.262
Postoje raznorazne pesme, tužne, vesele, političke... i one druge - čudne, uvrnute i ponekad smešne.

Da li vam neka takva pada na pamet?

Šta kažete na ovu

King Missile – “Detachable Penis”​

Posle nekoliko taktova jake gitare i klavijature, tekst počinje: „Jutros sam se probudio sa lošim mamurlukom, a penis mi je ponovo nestao...” Čekaj... šta?! OPET?! Ostatak pesme vas vodi u potragu glavnog junaka za njegovim nestalim članom i iznosi prednosti i nedostatke odvojivog ding-a-linga. Da ne kvarim šta će da se desi do kraja... (ima hepiending, haha)

Alice Cooper – “Cold Ethyl”​

Ova pesma ne zvuči čudno muzički. Tekst, međutim, opisuje romantičnu vezu sa mrtvom devojkom po imenu Etil koja se čuva u frižideru. Dakle... to je prilično čudno.

U drugom stihu, Alisa vam sve to objašnjava, samo u slučaju da niste bili ubeđeni da je hladni Etil u stvari leš. „Jedno, bez laži / Etil je frigidna kao eskimska pita / cool je u krevetu / Trebalo bi da bude, jer Etil je mrtva! Bar neće da drži ćebad!

Pink Floyd – “Bike”​

Pink Floid je uvek bio i uvek će biti jedan od pionira psihodeličnog roka i najuticajnijih praktičara. Prostrani, zapanjujući progresivni opusi su norma za bend, ali njihov rani rad koji se često zanemaruje pod vođstvom osnivača Sida Bareta je verovatno čak i više neuobičajen i čudan od onoga što je postalo poznato kao prepoznatljiv stil Pink Flojda.

„Bicikl“ zvuči kao da je dete sa ADHD-om sanjalo da se zaglavilo u crtanom filmu i odlučilo da ostane tamo i pokaže devojci gomilu čudnih i divnih stvari.

:mrgreen: :mrgreen:
Podosta stjupidno .
I ograđujem se -JA VOLIM NIRVANU ..
Ali , da imaju tupavih tekstova-imaju....
Npr:
-----------------------------------------

Evo nas sada, zabavite nas
Mulat, albino, komarac, moj libido:huh:
Da, hej
I zaboravim zašto sam probao
Oh da, valjda me to izmami osmehom
Bilo mi je teško, bilo je teško naći
Pa dobro, šta god, nema veze
Zdravo, zdravo, zdravo, kako mali