Cudne navike vashe dece

• Začetnik teme Začetnik teme Raisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...ja sam davno imala druga koji nije hteo da se druzi sa devojcicama ali se druzio sa mnom...i tako igramo se mi i pridruzi nam se neka devojcica a on "bezi andrea ona je devojcica"...mnogo je vremena proslo od tada i uvek sam se pitala da li se sprijateljio sa devojcicama u medjuvremenu... tata ove godine bio kod njih(zive u drugoj drzavi) i kaze da ima devojku i da vise ne zivi sa roditeljima :)

Mene je zacudilo sto je Mindjusica od skora ponovo pocela da spava sa jednom igrackom (10 godina) iako je davno bilo kad je prestala, npr. oko 5-te godine. Ne znam sta je razlog, ali uvece sad uzme svog roze-belog psa i pokrije ga pored sebe i tako spava, iako zna da je velika i da je to za klince, opet je pocela to da radi. Meni je to simpaticno i ne diram je, uskoro ce u pubertet, neka je jos malo da uziva u tom bebecem ponasanju

ja sam mog deda medu nosila u studenski dom i spavala sa njimz:mrgreen:
sad se sa njim igraju moja deca, Joca isto spava sa njim i nemate pojma koliko mi je drago zbog toga
Два ствари које је моја млађа ћерка највиш волела су ''меко'' и ''кина'' (млеко и књига). Како отвори очи прво промрмља својим необично дубоким гласом за једно бепче:'''Мекоо, кинаа'', онда јој донесемо флашицу и неку књигу, и онда је мирна. Увече пред спавање опет тражи да спава са књигом... Друга деца спавала са играчкама, мецама и куцама, а моје дете са књигом...z:D
И није било битно која је књига у питању, само да је књига....z:lol:

mora da je na majku:think:

Јааао, сад сам се сетила!
Имали ми неког деду у Канади, деда -Сема, који нам је повремено слао неке ситне доларе...
И једном нам пошаље слику.
Мој старији син имао нешто више од године. Пита ко је то, ми кажемо, деда Сем.

Он гледа слику, диви се и говори:,,Епи Дем деда!'' z:)

Кад сутрадан, каже, неће да једе ако му не дамо да гледа Дем деду док једе.
Е лудели смо, неколико месеци је јео само ако је деда Семова слика на столу крај њега! z:)
И сваки пут разнежено каже:,,Епи Дем деда!''
Да је овај то знао, можда би нам слао више доларчића, беху то кризне године.... z:cry:

Требало би овде и да приложиш фотку Дем деде z:cry:, да се види колико је ''епи''....z:mrgreen:z:

Иначе, јела сам живо тесто као мала. А лабело ми је било права посластица.:mrgreen:

Син наших пријатеља, земљу. Кажу, фалили му неки минерали. :eek:

moj muz i dan danas jede zivo testo...z:cry:
ja nisam mogla da zaspim bez peskira do pre dve godine
a moj klinac sad voli dok ne zaspi da dira lakat..kaze "da mama atak"(ima 20 meseci)

Ja sam imala običaj da padam u trans tako što zalepim kiki bombonu na nepce, sisam je i prstima prolazim kroz maminu kosu... ona jadna morala svaki dan da pere kosu :) A meni ostao i dan danas taj refleks da kad mi je lepo lepim na nepce žvaku ili čokoladu :mrgreen:

Kad neko kaze kako je voleo da gura prste u tortu kad je bio mali deca, to moze da bude smesno :)

Kad neko nema dozvolu da iznosi u javnost privatne, licne, i intimne stvari druge osobe, to nije smesno, a ako jeste, izvesno je da je time ugrozeno dostojanstvo osobe o kojoj se prica, bez njegovog znanja.
Zar nije tako?

Sam naslov stavlja u naravnopravan polozaj "vasu decu", i njihove "navike"
Zar niste vi bas oni koji treba da stite svoje mladunce od viska javnosti, i od upljanih opstih mesta kao sto su ova?

Ja ne bih voleo da osoba pred kojom sam slobodan da radim svoje licne i intimen "cudne navike", prica o tome sa kojekakvim shalabajzerima, u povrsnim kontaktima, .....

Uostalom, sta vas briga :)
To su samo Vasa Deca
:zskace::zskace::zskace:

Иначе, јела сам живо тесто као мала. А лабело ми је било права посластица.:mrgreen:
Син наших пријатеља, земљу. Кажу, фалили му неки минерали. :eek:

A, ja sam imao fazu sa jedenjem papira, zbog nedostatka celuloze u ishrani... Nisam hteo da jedem mamino povrće jer je bilo kuvano sa prstom masnoće z:cry: )

Ja sam iskreno verovao da ja ne volim grašak... onda su nas negde vodili sa školom i dali su nam grašak i bio je super... zato što je bio u zrnu a ne raskuvane ljuščice u masnoj čorbi.

Mama sa druge strane ne podnosi kašastu hranu, kaže da joj je kao blato; a ja baš volim kašastu hranu.

Baš je lepo biti odrastao, možeš da kuvaš i jedeš hranu spremljenu kako ti hoćeš

Kad neko kaze kako je voleo da gura prste u tortu kad je bio mali deca, to moze da bude smesno :)

Kad neko nema dozvolu da iznosi u javnost privatne, licne, i intimne stvari druge osobe, to nije smesno, a ako jeste, izvesno je da je time ugrozeno dostojanstvo osobe o kojoj se prica, bez njegovog znanja.
Zar nije tako?

Zar niste vi bas oni koji treba da stite svoje mladunce od viska javnosti, i od upljanih opstih mesta kao sto su ova?

Ja ne bih voleo da osoba pred kojom sam slobodan da radim svoje licne i intimen "cudne navike", prica o tome sa kojekakvim shalabajzerima, u povrsnim kontaktima, .....

To su samo Vasa Deca

Prvo.

1. Te ''cudne '' navike nisu namenje da budu neke ponizavajuce i ko zna kakve tajne i skrivene pobude koje ste vi ili vasha deca imali. Navela sam primer recimo svog brata :) to nije cudna navika,nego moze biti neshto posve smesno, da je voleo da vuche svoje cebe svugde i da mu tepa, da je stalno spavao sa svojim omiljenim kucnim ljubimcem svaku noc, pa do toga da je volelo da se sakrije u ormar. Roditelji vole da se prisecaju nekih simpatichih stvari za svoje dete,to shto sam navela primer svog brata to nije nikakva ''cudna '' navika vec neka slatka navika vishe,koja mene uvek nasmeje.

Dakle,pogreshno si razumela temu :) Pre nego shto krenesh '' teme kao shto su ovakve '' prochitaj ponovo shta pishe u uvodnom postu.

Zar nije tako?

To su samo Vasa Deca

Ау, бре, у каквог си се намћора изметнуо....z;)z:D

Back