Cudna svetlost nad Uralom

Dobro veruj u sta god hoces, ja sam svoje rekao...a koilko vidim i taj svestenik!

"A kad se ljudi počeše množiti na zemlji, i kćeri im se narodiše,
Videći sinovi Božji kćeri čovječije kako su lijepe uzimaše ih za žene koje htješe.
A bijaše tada divova na zemlji; a i poslije, kad se sinovi Božji sastajahu sa kćerima čovječijim, pa im one radjahu sinove; to bijahu silni ljudi, od starine na glasu."

Citat iz Starog Zaveta,Prva knjiga Mojsijeva,glava šesta.
Jasno je da se radi o dve različite vrste.Jedna je čovek,a druga verovatno "vanzemaljska" vrsta koja je bliža Bogu.Verovatno nisu pali pred iskušenjem đavola,kao što smo mi pali.

Poslednja izmena:
"A kad se ljudi počeše množiti na zemlji, i kćeri im se narodiše,
Videći sinovi Božji kćeri čovječije kako su lijepe uzimaše ih za žene koje htješe.
A bijaše tada divova na zemlji; a i poslije, kad se sinovi Božji sastajahu sa kćerima čovječijim, pa im one radjahu sinove; to bijahu silni ljudi, od starine na glasu."

Citat iz Starog Zaveta,Prva knjiga Mojsijeva,glava šesta.
Jasno je da se radi o dve različite vrste.Jedna je čovek,a druga verovatno "vanzemaljska" vrsta koja je bliža Bogu.Verovatno nisu pali pred iskušenjem đavola,kao što smo mi pali.

To govori o tome da je postojala rasa divova, znaci isto kao mi samo su bili visi! A ne govori da su to bili vanzemaljci! I sveto pismo nas i uci o tome da nema nikoga osim nas!

To govori o tome da je postojala rasa divova, znaci isto kao mi samo su bili visi! A ne govori da su to bili vanzemaljci! I sveto pismo nas i uci o tome da nema nikoga osim nas!

Ne mislim na divove,već na sinove Božje.O njima nema reči u opisu stvaranja sveta i čoveka.Pominju se samo Adam i Eva.Po nekoj logici ti sinovi Božji su morali odnekud doći.A i Biblija je puna kontradiktornosti,ali to nije posledic nesavršenosti Boga već izmena koje je ta sveta knjiga pretrpela tokom ovih 2000 godina,što od strane Rimljana,što grešaka u prevodu na druge jezike.

Inače,i ja verujem u Sveto Pismo i gade mi se satanisti,ali mislim da Sveto Pismo nije u onom izvornom obliku kakvo je bilo pre,mnoge stvari su se mogle sakriti zato što nekom nisu odgovarale,pa tako i to da postoje druge rase koje je takođe Bog stvorio.

E tu nisam ni ja siguran sto se tice prevoda, jer sam citao na holandskom, nemackom, italijanskom, srpskom, hrvatskom, i poceo da citam na svedsokm, i uvek ima mesta gde je nesto malo drugacije prevedeno u tom smislu ali je drugacije.

Sinovi Boziji, pa verovatno se misli na ljude kojima je Bog otac...no jer mi smo deca-sinovi-kceri Bozije!

"Videći sinovi Božji kćeri čovječije" -kao da su različiti,tako zvuči.Posebno se naglašava to -Božji- i -čovečiji- to najviše privlači pažnju,kao da se govori o dve različite vrste.

Da, znam ali to je to u prevodu...U orginilanoj bibliji je sigurno drugacije(steta sto nije cela sacuvana), a i bila je emisija o tome kako se stari zavet koji je pisan na heberjski menjao, kako se jezik razvijao i kako su se nekim recima dodavali vokali, da su tako i neke reci dobile drugo znacenje...
Evo proverio sam, na nemacko, holandskom i svedkom isto pise Boziji sinovi...

Da, znam ali to je to u prevodu...U orginilanoj bibliji je sigurno drugacije(steta sto nije cela sacuvana), a i bila je emisija o tome kako se stari zavet koji je pisan na heberjski menjao, kako se jezik razvijao i kako su se nekim recima dodavali vokali, da su tako i neke reci dobile drugo znacenje...
Evo proverio sam, na nemacko, holandskom i svedkom isto pise Boziji sinovi...
,
o kako je lepo biti glup....

Evo jednog, meni vrlo interesantnog i uverljivog, filma o dogadjanju vezano za UFO na Uralu. Nije direktno vezano za film iz teme, ali savetujem da pogledate.

Inace za film zasluga pripada WIBU-u jer se on pojavi kao slican, ili kako vec to Youtube definise, u filmu o Oak Islandu-u sa teme STATUE NA USKRŠNJIM OSTRVIMA IMAJU I TELA!

Pa da ne duzim vise - uz malo upozorenje da film u drugoj polovini i nije bas za svaciji stomak.

Back