Чудна подударања

Truman

Elita
Poruka
23.416
Ево једне теме где ћемо да пишемо о чудним подударањима, може везано за светске феномене а може и из вашег личног живота где је вероватноћа поклапања екстремно мала.
Ево за почетак:
Пирамида у Гизи има географске координате чије цифре су једнаке цифрама из брзине светлости.
Што се тиче подударања из личног живота пада ми на ум само једно мање. У средњој школи сам ишао у одељење са женском особом која се презивала као и ја, а и рођени смо истог дана!

Čudno podudaranje.
Sa mojih 20 i nešto godina,pre nego što sam se oženio, moja tetka je posetila vidovnjaka koji gleda u karte i u dlan. Povela je i mene.
Prvo što je rekao kada me video,je "neverni toma". Gledao je za moju tetku,"pogodio je" kako da se izrazim..kada je počeo da gleda meni u karte,zaplakao se iznenada,pa mi je rekao: nemoj da praviš gluposti,kada se napiješ,samo legni u krevet,i sutra ćeš drugačije da razmišljaš.
Ja ga pitam,da mi objasni bolje. Kaže: Tražiš hrabrost u alkoholu da napraviš glupost,nemoj to da radiš,biće bolje,samo legni,naspavaj se,sutra ćeš drugačije da razmišljaš.
Hteo je da kaže da planiram da izvršim samoubistvo,u alkoholisanom stanju,zbog devojke. Skapirao sam ga u startu,samo sam se pravio blesav pred njim.

Волео бих да упознам тако неког видовњака...до сада нисам.
Čudno,upoznao sam dvoje do sad takvih,prvo je bilo jedna žena,koja je skidala negativnu energiju, bukvalno stavi ruku na tvoje čelo,posle 5 minuta,ruka joj crne boje (ne modra) CRNA,skine ruku sa osobe,protrese je,i ruka dobije normalnu boju. Neko bi rekao pa nekako je prekinula dotok krvi (moja analiza) ali bilo je leto i nosila je laganu odeću bez rukava,pa sam to precrtao kao mogućnost. Mislim da se zvala Aleksandra,ali to je bilo davno,zaboravio sam i selo te osobe jer sam doveden protiv svoje volje kod nje.
Ovaj drugi znam odakle je,reći ću ti u privatnoj poruci,znam i gde mu kuća,ali zaboravio sam ime,žao mi je. Kako se uopše pusta privatna poruka sada?...

Back