cudna kombinacija i sta sad???

energicna

Zainteresovan član
Poruka
128
on je riba, u podznaku blizanac.
ja sam strijelica, u podznaku djevica.
mjesec nam je u vodoliji!!! znaci ludi, blesavi ma ... shizenje!!!
ima li iko predstavu cemu vodi ova kombinacija jer bas nam nesto ne ide, ne ide pa stane :-)
ajde pricajte ako znate!!!
da li da ustanem il' da odustanem???

hvala
ljubac vam saljem!!!

Pa znas kako,mislim da je on(riba-blizanac),verovatno sarmantan,komunikativan i zabavan.On vise zivi u svetu maste,nego u realnosti,tako da mu odgovara neka devojka na koju moze maksimalno da se osloni,neko ko je dovoljno realan,zna sta hoce i ko je jaka licnost.
Ti si sigurno optimista(s obzirom na znak),a imas i dozu realnosti i prakticnosti(zbog podznaka),tako da mislim da je sve moguce.Ali,treba uzeti u obzir i ostale polozaje planeta,za koje mozes da pitas nekog astrologa,ako te zaista interesuje..
Inace,vreme uvek postavi sve na svoje mesto...
U principu,sve je obostrano,koliko ti njemu odgovaras,toliko i on tebi...
U svakom slucaju,zelim vam puno srece... :) :) :) :)

moze da vam bude jako zabavno! gde vam ne ide?

budi nezna prema njemu kad upadne u depresiju (a to je otprilike 4 puta nedeljno) a njega zamoli da te ne sputava. bilo cim.
strelci cesto nemaju takta i imaju grub smisao za humor sto ribama tesko pada, ali to ne pokazuju. nemoj upirati prstom u njegove slabosti, to ga jako vredja. sam ih je svestan vise nego ti. trudi se da te ne nervira njegova iracionalnost i opiranje svakoj analizi. tvoj podznak te tera da analiziras sve oko sebe, pa i njega, a on to bas nikako ne ponosi. budi nezna prema njegovim promenama raspolozenja i ne pokusavaj da ga stisnes (izmigoljice se one way or another) ili ubacis u neki okvir. podlozni su sugestijama, pa se trudi da siris pozitivnu energiju, bice bolje za oboje. a da, ribe su perverznjaci, ma kako se trudili da to sakriju. a strelcevi su prilicno slobodni u krevetu. poenta se namece sama po sebi :wink:
strelci umeju da budu crno-beli za jednu ribu. pokusaj da se ukljucis u njegove emotivne finese i otkrices jedan sasvim novi svet. ako ti sa ribom ne ide, verovatno si gruba. onda oni postaju dzangrizavi i tvrdoglavi. otvaraju se samo na neznost (pritom ne mislim na mlako ispoljavanje osecanja nego na odsustvo bilo kakvog forsiranja).
hm da...ribe imaju cudnu osobinu (pogotovo ribe-blizanci) da se predstavljaju onakvim kakvi nisu. to im daje neku sigurnost koje nemaju bas puno. pusti ga da se pravi, ako bas insistira i nemoj ga zezati. ako ga budes suvise pritiskala i zapitkivala zasto to radi, mozda nikad ne upoznas kakav je on stvarno.
njemu je potreban mir i skloniste od svih problema kojim ga tovare svi redom svaki dan. za jednog strelca mir znaci smrt. ali i strelcevi moraju ponekad da predahnu, probaj da taj predah bude sa njim.

ufff....
ribe insistiraju da se u njih ima poverenja i kad rade najgluplje moguce stvari. i onda se jako uvrede kad pocnes da sumnjas. ne znam!!!!
ja sam za to da ako ima povoda za sumnju, onda to treba isterati na cistac. ali ribi uvek treba reci "to me je povredilo" umesto "ti skote, ubicu te, ajde samo jos jednom". kapiras? :lol:
mislim da im ponekad treba crtati da njihovi postupci povredjuju druge ljude, ma kako ti izgledalo beznacajno u njihovim ocima.

kad sledeci put uzme telefon (a jeste kretenski, priznajem)samo ga mrtva ladna pitaj kad ce da je zove da znas sta da planiras. mislim, ako treba da se vide odlicno!!! taman si htela da izadjes sa bivsim deckom koga tako dugo nisi videla. ako pri tom uspes da ostanes totalno hladna i da se pravis da tu nema ama bas niceg cudnog, pobedila si.
treba biti uvrnutiji od njih, tad stanu i zamisle se.

energicna:
on je riba, u podznaku blizanac.
ja sam strijelica, u podznaku djevica.
mjesec nam je u vodoliji!!! znaci ludi, blesavi ma ... shizenje!!!
ima li iko predstavu cemu vodi ova kombinacija jer bas nam nesto ne ide, ne ide pa stane :-)
ajde pricajte ako znate!!!
da li da ustanem il' da odustanem???

hvala
ljubac vam saljem!!!

:cry: Iz licnog iskustva pisem, mala je razlika stim da je on bio strelac a ja ribe, uglavnom na kraju jedno veliko Nista!

Back