čudna djevojka

terminatorocky

Obećava
Banovan
Poruka
72
- postoji još jedna cura meni napeta ali čudna ako se mene pita = ima 18 godina i svi žele biti sa njom...
prije 3 godine je bila na praksi u istom hotelu u kojem sam ja radio, tad nismo ni rječi progovorili, nije bilo baš vremena+ ona je djelovala sramežljivo,povučeno...itd, i premlada je ipak tad bila da bi nešto pokušao .
ali kad je praksa završila posalo sam joj zahtjev za prijateljstvo na fejsu, i dugo smo se dopisivali, o svemu...o najprivatnijim stvarima, čak mi je priznala da se nikad još nije sexala...
djelilo sam joj komplimente često, na šta se ona zahvaljivala bla bla bla...
sve dok je jednom nisam pozvao da izađemo vani kad je bila na ljetovanju na moru, ali odbila je glatko....doduše nisam ni očekivao da će samo tako preko fejsa pristat da se nađemo,jer nismo ni rječi uživo progovorili, čak me se i nije sjećala sa prakse .
onda joj ja nešta prigovorim da nije bila iskrena, jer se toliko dopisivala s mnom...itd, a na kraju nije ništa htjela sa mnom . pa me ona izbriše sa fejsa ko frenda.
ali poslije sam joj isto kontaktirao, i isto smo se dopisivali iako me izbrisala...
sve dok mi nije dopizdilo sve to, pa je počeo zajebavat da je kao djevica ovo ono...pa me čak i blokirala .

- ali eto opet joj mogu slat poruke odnedavno jer ima novi fejs profil...pa smo se isto zadnjih dana dopisivali .

- ona inače za sebe kaže da je teško dostupna dečkima, bila je sa jednim likom mjesec dana...ali je napucao , prvo je govorila da mu kao nije zamjerila, ali je ipak priznala da nije tako...te da ga sad muči i kao poigrava se s njim iako nisu skupa više, kaže da se čuju i ponekad i vide...veli da zna biti zlobna, iako na prvi pogled čovjek bi rekao cura je dobra,kulturna...itd, uostalom svi su je hvalili kad je bila prije 3 godine na praksi..

- šta mislite radi čega se cura može dopisivat oko 1 godinu sa likom sa kojim ne želi ništa...?
šta to govori o toj curi...?

- imam li ikakve šanse kod nje nakon svega ?

- kako da reagiram ako se eventualno moje i njeno društvo sretnu negdje vani...? dali da je ignorišem ili da joj se javim ? kako bi ona mogla reagirat u tavkoj situaciji ?
kako da je uvjerim da nisam baš onakav prostak kao šta sam se predstavljao na fejsu ?

Prosto vidi da ti se ona svidja,i to joj imponuje,Verovatno te drzi kao neku rezervnu varijantu,ako negde zaskripi pa sto da ne.

Realno,sad ne znam kakve su ti sanse,ali ce te i dalje drzati u stend baju,dakle,nemoj bas toliko pokazivati zainteresovanost.

Nemas sanse.

Skenjao si stvar.
Eventualno si mogao ostati fer prema njoj, pa bi ti se mooozda posrecilo.
Posto si bio grub, izbrisala te je.

Dopisivala se s tobom, jer nema decka, pa da moze s deckom da se dopisuje ~~

E lice ne bih ja bio s tobom nikada, da sam na njenom mestu. Pozvao si je van, rekla da nece i ti sta si uradio? Ispao retard i podjebavao je. Znas, ako neko prica sa tobom potreban mu je samo prijatelj ponekad. Mozda si pruzio ono sto drugi nisu. Paznju i saslusao si je. A onda si sve zasrao. Ne zalim te.

Nemas sanse.

Skenjao si stvar.
Eventualno si mogao ostati fer prema njoj, pa bi ti se mooozda posrecilo.
Posto si bio grub, izbrisala te je.

Dopisivala se s tobom, jer nema decka, pa da moze s deckom da se dopisuje ~~

pa šta da sam grub...? koji muškarac nije ?

- - - - - - - - - -

E lice ne bih ja bio s tobom nikada, da sam na njenom mestu. Pozvao si je van, rekla da nece i ti sta si uradio? Ispao retard i podjebavao je. Znas, ako neko prica sa tobom potreban mu je samo prijatelj ponekad. Mozda si pruzio ono sto drugi nisu. Paznju i saslusao si je. A onda si sve zasrao. Ne zalim te.

to je samo fejs...ali šta dalje ? šta da joj kažem ako se sretenemo negdje vani,npr jmoje i njeno društvo odluče zajedno piti u nekom klubu ? kako da se u toj situaciji ponašam ? kako da je uvjerim da ono zajebavanje preko fejsa ne treba uzet ozbiljno ? čime da joj dokažem kako nisam onakav kakav sam na kraju ispao preko fejsa ? kako bi ona nakon svega mogla reagirat na naš susret uživo ili na moj pozdrav ? ima li netko asa u rukavu kojim ću izgladit situaciju i uvući joj se eventualno u gaćice ?

- - - - - - - - - -

Koliko pogresnih rezona na jednom mestu.

- - - - - - - - - -

Ovo je prava istina.

ona prosto ima toliko dobru sisu da ne smijem odustat od nje...ne još

Ja se i dalje nadam da si trolčina,iskreno.

U slučaju da nisi:
1.Nisu svi muškarci grubi.Ti ako misliš da jesi i da se to pokazuje napušavanjem cura preko Face-a,preporučujem ti da odeš na Somovijadu u Malom Zvorniku i razdereš se:"PUTIN P**KA,DETE MU U HOLANDIJI",mada ako ti je Kraljevo bliže možeš slično da uradiš u Oazi,samo s drugim tekstom:"MA IDI U K**AC,NEĆU PIJEM OVDE,TO SVE KOSOVARI".
2."To je samo fejs"...Naivno jarane,naivno.Nemaš pojma koliko je veza puklo zbog tog Face-a,j*b'o ga voz koji ga don'o.Pre svega preporučujem ti da slušaš Zvonka Bogdana,čovek ima veoma poučne tekstove.

"Mnogo žena srećem tad,mnogo žena srećem tad...
Svakoj blagi osmeh dam,poznajem je ili ne,
ni jednoj se ne rugam"...

Kada padne prvi sneg

Šta da radiš ako se nađete u istom klubu?Kuliraj oštro!Čika Zvonko ima poučnu i u vezi toga.

"Sinoć sam ti pronašao trag,
shvatih da ti više nisam drag.
Ako jednom odeš ti
nemoj mi se vraćati.
Neću lažnog oka plam,
radije ću živet' sam".

Ta tvoja suknja plava/Ako jednom odeš ti

3.J**eš sise,gde god u klubu da se okreneš na dohvat su ti ruke...Dobro,biću iskren,to je prvi detalj koji sam primetio na Leili ali nije jedini,dobra je cura.:mrgreen:

P.S.E j*bi ga sad sam sebe dotak'o u živac,mora pustim ovog vizionara.

Poslednja izmena:
Ja se i dalje nadam da si trolčina,iskreno.

U slučaju da nisi:
1.Nisu svi muškarci grubi.Ti ako misliš da jesi i da se to pokazuje napušavanjem cura preko Face-a,preporučujem ti da odeš na Somovijadu u Malom Zvorniku i razdereš se:"PUTIN P**KA,DETE MU U HOLANDIJI",mada ako ti je Kraljevo bliže možeš slično da uradiš u Oazi,samo s drugim tekstom:"MA IDI U K**AC,NEĆU PIJEM OVDE,TO SVE KOSOVARI".
2."To je samo fejs"...Naivno jarane,naivno.Nemaš pojma koliko je veza puklo zbog tog Face-a,j*b'o ga voz koji ga don'o.Pre svega preporučujem ti da slušaš Zvonka Bogdana,čovek ima veoma poučne tekstove.

"Mnogo žena srećem tad,mnogo žena srećem tad...
Svakoj blagi osmeh dam,poznajem je ili ne,
ni jednoj se ne rugam"...

Kada padne prvi sneg

Šta da radiš ako se nađete u istom klubu?Kuliraj oštro!Čika Zvonko ima poučnu i u vezi toga.

"Sinoć sam ti pronašao trag,
shvatih da ti više nisam drag.
Ako jednom odeš ti
nemoj mi se vraćati.
Neću lažnog oka plam,
radije ću živet' sam".

Ta tvoja suknja plava/Ako jednom odeš ti

3.J**eš sise,gde god u klubu da se okreneš na dohvat su ti ruke...Dobro,biću iskren,to je prvi detalj koji sam primetio na Leili ali nije jedini,dobra je cura.:mrgreen:

P.S.E j*bi ga sad sam sebe dotak'o u živac,mora pustim ovog vizionara.

- kako da je kuliram ako mislim izgladit situaciju i dokazat joj da nisam mislio ozbiljno ono preko fejsa...

Tako što odeš sa društvom u bircuz i bekrijaš kao da ti je poslednje,grliš komunikativne cure što se vrzmaju tu,muziku plaćaš devizama da ne mrda od stola...Ako ništa barem ćeš te noći imati pune ruke posla tj.sisa.Njenih ili tuđih-poklonu se u zube ne gleda.

- postoji još jedna cura meni napeta ali čudna ako se mene pita = ima 18 godina i svi žele biti sa njom...
prije 3 godine je bila na praksi u istom hotelu u kojem sam ja radio, tad nismo ni rječi progovorili, nije bilo baš vremena+ ona je djelovala sramežljivo,povučeno...itd, i premlada je ipak tad bila da bi nešto pokušao .
ali kad je praksa završila posalo sam joj zahtjev za prijateljstvo na fejsu, i dugo smo se dopisivali, o svemu...o najprivatnijim stvarima, čak mi je priznala da se nikad još nije sexala...
sve dok je jednom nisam pozvao da izađemo vani kad je bila na ljetovanju na moru, ali odbila je glatko....doduše nisam ni očekivao da će samo tako preko fejsa pristat da se nađemo,jer nismo ni rječi uživo progovorili, čak me se i nije sjećala sa prakse .
onda joj ja nešta prigovorim da nije bila iskrena, jer se toliko dopisivala s mnom...itd, a na kraju nije ništa htjela sa mnom . pa me ona izbriše sa fejsa ko frenda.
ali poslije sam joj isto kontaktirao, i isto smo se dopisivali iako me izbrisala...
sve dok mi nije dopizdilo sve to, pa je počeo zajebavat da je kao djevica ovo ono...pa me čak i blokirala .

- ali eto opet joj mogu slat poruke odnedavno jer ima novi fejs profil...pa smo se isto zadnjih dana dopisivali .

- ona inače za sebe kaže da je teško dostupna dečkima, bila je sa jednim likom mjesec dana...ali je napucao , prvo je govorila da mu kao nije zamjerila, ali je ipak priznala da nije tako...te da ga sad muči i kao poigrava se s njim iako nisu skupa više, kaže da se čuju i ponekad i vide...veli da zna biti zlobna, iako na prvi pogled čovjek bi rekao cura je dobra,kulturna...itd, uostalom svi su je hvalili kad je bila prije 3 godine na praksi..

- šta mislite radi čega se cura može dopisivat oko 1 godinu sa likom sa kojim ne želi ništa...?

- kako da reagiram ako se eventualno moje i njeno društvo sretnu negdje vani...? dali da je ignorišem ili da joj se javim ? kako bi ona mogla reagirat u tavkoj situaciji ?
kako da je uvjerim da nisam baš onakav prostak kao šta sam se predstavljao na fejsu ?
Tebi mnogo dosadno!

ti bolje da si iso godinu dana da radis u crvenom krstu nego sto njoj hranis ego,e to radi svaka riba kad nadje zrtvu,nema ona nikakav problem ti imas,umesto da si se sliko s nekom extra ribom kako joj krljas zvaku i drzis za dupe znas kako bi te eddovala za frenda,iebo vas fejs

ti bolje da si iso godinu dana da radis u crvenom krstu nego sto njoj hranis ego,e to radi svaka riba kad nadje zrtvu,nema ona nikakav problem ti imas,umesto da si se sliko s nekom extra ribom kako joj krljas zvaku i drzis za dupe znas kako bi te eddovala za frenda,iebo vas fejs

Koliko ljudi preozbiljno shvaćaju taj fejs, fuj. Samo kada bi se na neko vrijeme odvojili od njega skontali bi kako život ide i bez tih društvenih mreža.

Ostavi se ti fejsa, **** te on, pozovi ti nju vani negdje na pićence i u četri oka. Sve te društvene mreže te više koče nego što ti pomažu, dok si ti okljevao neko sa strane je delao i pridobio je. A ovako si joj došao kao neki potrčko, hrana za ego da ti bolje predočim. Pa onda ovo podjebavanje. Dečko, sve radiš pogrešno, još si ti zelen za neke stvari...

Uglavnom, ostavi se ti nje jer si usrao motku i to dobro, ima još ribe u moru, eheeeeeeeeej.

da,slazem se.fejs je glupost ziva.pravi komplekse i pogresne utiske stvara.ni prijateljstvo se nemoze validno sklopiti i odrzavati preko fb-a,a kamo li neka veza.ozbiljna.

Možeš buraz, možeš. Iznenadio bi se koliko ima ljudi koji slabije potenciraju te društvene mreže. Ako hoćeš da popričaš sa nekim, otiđite negdje na vopi, ispričajte se kao ljudi a ne neka šatro dopisivanja. Tako isto i sa ženskim, ako hoćeš nešto, pozovi je vani na fuka ili neku šetnju a ne ova dopisivanja. To ti ne pomaže bog zna šta, više misliš da ti pomaže nego što ti uistinu pomaže. Mnogo ljudi idu na taj kont, zato i jeste ovako kako je...

Ubija vreme cura s tobom.
Sumnjam, tj. nemas.
Javi joj se, javi ce ti se. Ne provociraj i sve ce biti ok.

Možeš buraz, možeš. Iznenadio bi se koliko ima ljudi koji slabije potenciraju te društvene mreže. Ako hoćeš da popričaš sa nekim, otiđite negdje na vopi, ispričajte se kao ljudi a ne neka šatro dopisivanja. Tako isto i sa ženskim, ako hoćeš nešto, pozovi je vani na fuka ili neku šetnju a ne ova dopisivanja. To ti ne pomaže bog zna šta, više misliš da ti pomaže nego što ti uistinu pomaže. Mnogo ljudi idu na taj kont, zato i jeste ovako kako je...
pa to i kazem ja,procitaj opet ovo sto sam napisao,zbusio sise.

Citajuci duze vreme ovaj forum nikako ne mogu da skapiram zasto toliki broj ljudi slini za nekim umisljenim klinkicama,koje ih vrte oko malog prsta. Ljudi,da li imate kicmu?

Ta konstantna želja muškarca da osvoji neosvojivo, i da se hvali čaršiji kako je pridobio nešto što pola čaršije nije. Otuda sve ovo...

Back