Cudan zvuk

Sto se tice tockova skoro sam radila reglazu trapa ne znam dal to ima veze sa tom torzijom?
Sad vise nema onog iritantnog vibriranja prilikom pustanja kvacila, ali me ovaj zvuk opruga nervira bas.
Znaci da proverim taj straznji most, letvu volana i suspleh auspuha.
Kod mehanicara ili limara?
Kod mehanicara prvo ako ti kaze da nesto mora limar da odradi, onda i kod njega.

Inace drustvo, primetila sam da cujem i na prednju stranu kao odkakanje neko slicno zvuku federa ali samo kad prelazim preko lezeceg dok se preko nekih neravnina na putu vise cuje zadnja strana. Posto se cuje i prednja ja bi rekla da ima veze sa necim kod tockova jer oni prvi prelaze preko lezeceg? Sta mislite, ima li logike da je nesto s tim?

To je polovan auto sa ko zna koliko km i ignoriši te sitne zvukove. Kada nešto radiš u servisu budi slobodna da ti pregledaju ceo auto, hoće to majstori vrlo rado. Amaš i tehnički pregled jednom godišnje kao proveru tako da nebi trebalo da bude nekih većih probl.

Moj i20 kada je bio nov svi su pitali jel električni auto pošto se ništa nije čulo dok ide i radi. Sada nakon 80 tkm šuška tu i tamo nešto ali opet nije glasan.

Back