Чудан звук Твинго1

Владан

Buduća legenda
Poruka
37.700
Пишти, цвили.. не знам како да објасним звук. Мислио сам да је ремен, али у леру не чујем. У вожњи се појави, али кад стиснем квачило престане тог тренутка, али чим пустим квачило и прешалтам у неку другу брзину зна да престане или да настави. Све је почело пре месец дана тада се чуло ретко а данас готово у свакој вожњи. Имам осећај кад је ауто загрејан и напољу суво време да се ређе чује. Читам свакакве коментаре на нету, те ремен, те друк лежај, те мањак уља у мењачу.. Звук је јак, чим се људи на улици окрећу. Чим се деси звук трудим се да стиснем квачило и променим брзину у нади да ће звук нестати. Некад ми се посрећи, а некад не. Више да. Колико је квар опасан и шта би то могло да буде. Бензинац. 1.2. Рено Твинго1

Znaci nista se ne popravlja samo pitaju dokle moze .. meni se upalila lampica od ABS u petak oči mi izbi odmah sam narucio sensor da promenim .. ja to ne mogu tako da vozim
Мени светли црвена лампица акумулатора све време вожње, био код мајстора, испитао, каже цркла диода, не секирај се, све пуни лепо. Једино што боде очи.

А овај горе линк чисто да дам себи утеху да неће бити проблема бар до краја месеца до плате, ипак је кратка релација, а треба ми ауто..

Мени светли црвена лампица акумулатора све време вожње, био код мајстора, испитао, каже цркла диода, не секирај се, све пуни лепо. Једино што боде очи.

А овај горе линк чисто да дам себи утеху да неће бити проблема бар до краја месеца до плате, ипак је кратка релација, а треба ми ауто..
Ako ti se čuje kad stisnes kvacilo onda je obicno druk lezaj jer je tad pod oprerecenjem i tad se javlja ako nije ispravan i to nije neki opasan kvar .. ako se čuje kad voziš u nekoj brzini onda je menjac .. ustvari nisam siguran kod tebe posto nisi dobro opisao simptoma..

Back