Pozdrav svima, pre svega nadam se da nisam pogresio mesto za temu, otvaram novu jer nisam mogao naci neke vec otvorene teme sa slicnim problemom. I molim da me shvatite ozbiljno nije mi do trollovanja i zajebancije jer pretpostavljam da ce vecina mislitit da trollam jer nije cesta velicina.
E ovako problem je u tome, gde naci kondome za ovu velicinu? 19 - 21cm u erekciji 15 - 16cm obim, i u spustenom stanju 13.5 - 14.5 cm.
ako nista da naracim sa neta? Prvo sam pomislio da nesta radim pogresno pa sam trazio detaljno kako tacno izracunati velicinu i primetio sam da sve radim kako treba.
Posto mi nije kao vecini sex prva stvar u glavi i dalje sam nevin sa mojih 18 godina
I sad kako googlam uglavnom nailazim da veliki penis moze biti i veliki problem? Sta dame misle o ovome ako ima neka iskusna koja se oprobala na obilnim velicinama da podeli iskustvo sta je bolje veci ili srednji?
Hvala unapred nadam se da cete me ozbiljno shvatiti. 
E ovako problem je u tome, gde naci kondome za ovu velicinu? 19 - 21cm u erekciji 15 - 16cm obim, i u spustenom stanju 13.5 - 14.5 cm.

Posto mi nije kao vecini sex prva stvar u glavi i dalje sam nevin sa mojih 18 godina