Dakle posto mi je rodjak doneo kompjuter i posto sam ga skenirao izbrojao je 373 virusa. Uradio sam reinstalaciju pomocu akronisa (posto sam ranije napravio za taj kompjuter image file). Sve je ok ali nemogu da ubacim nijednu igru, kada kliknem na setup.exe izbaci setup.exe is not a valid Win 32 application??? Na 3 kompjutera ukljucujuci i moj tako ubacujem igre i sve ok ali kod ovoga izbaci da nije valid win 32 application? Probao sam i druge igre nece. Zatim u komanderu ispise kada probam na setup.exe file not found, a preko windosa izbaci da nije valid.... Dvd radi ok cita sve filmove mp3 i radi pustam u winampu wmplayeru...? Probao sam da prekopiram igru na hard i kopira sve dok ne dok ne izbaci da nije moguce kopirati demo 32 because of an I/O device error a u komanderu cannot read...? Znaci prvi put nesto ovako vidim... Zatim sam ubacio xp disk i formatirao ceo hard disk i ubacio win xp (inace druga verzija xp-a) i opet sve isto i ako je nije preko akronisa i druga verzija xp-a?? Da li neko ima pretpostavku sta bi moglo da bude? Kompjuter je pentium 2.80ghz asus ploca...