Cudan Lik

Arkania

Poznat
Poruka
9.069
Moj bliski prijatelj i njegov drug su se vracali sa prvog maja (ne pijani) kolima i odjednom su kao na bljesak videli nesto sto je licilo na jelensku glavu (koja je imala i neke ljudske karakteristike i malu beadicu cini se) koja je samo prolebdela ispred automobila.Posto prvi prijatelj nije bio siguran sta je to bilo pitao je drugog mu prijatelja da li je to isto video i ovaj je odgovorio potvrdno.
Ponavljam da ova dvojica nisu pila nista,a jedan od njih je pop inace.
Sta mislite o glavi (kao kod jelena ili neceg) koja prolece.

Moj bliski prijatelj i njegov drug su se vracali sa prvog maja (ne pijani) kolima i odjednom su kao na bljesak videli nesto sto je licilo na jelensku glavu (koja je imala i neke ljudske karakteristike i malu beadicu cini se) koja je samo prolebdela ispred automobila.Posto prvi prijatelj nije bio siguran sta je to bilo pitao je drugog mu prijatelja da li je to isto video i ovaj je odgovorio potvrdno.

Izgleda da je Harry Potter zalutao.

To što je u pitanju jelenska glava je skroz nebitno.. poenta je da su oni videli jedan od bezboj entiteta.. A zašto su videli?
To je sad posebna priča. .. period oko 1. maja je posebno energetski moćan, beltansko doba, otvaraju se kapije drugih svetova..
..ili su jednostavno bili pospani, zapali delimično u alfa stanje, pa su mogli da percipiraju i više nego inače.

Moj bliski prijatelj i njegov drug su se vracali sa prvog maja (ne pijani)

Ove dve stvari ne idu zajedno :D

Ozbiljno, i ja sam cuo slicnu pricu, dvojica su na motoru isla u gluvo doba noci iz jednog naselja u drugo, naravno mrkli mrak, ne vidi se apsolutno nista osim onog sto far motora osvetli, i odjednom sa desne strane iz suprotnog pravca nailazi lik (znaci taj lik ide levom stranom, malo pored puta), celav, skroz u belom, i to nije neka standardna odeca bila, nego kao neka mantija od svile ili tako nesto, ali skroz bela, "mrtav" izraz lica... i kad su ga prosli jedno 20-30 metara, ugasi im se motor :rotf: nijedan naravno ne sme da pogleda iza, i posle 2-3 pokusaja uspeju da upale i magla...

e sad, moguce je i da se doticna osoba vracala sa neke lude techno/trance/rave zurke na kojoj su se konzumirale razne vrste opojnih sredstava... i eto objasnjenja za cudan izgled. Ali ako je sve bilo "cisto" (i sa jedne i sa druge strane) onda nema drugog objasnjenja nego da je u pitanju bilo nesto natprirodno

S obzirom da nisu pili izgleda da su neke pečurke degustirali tog prvog maja.

Ne,drug pop tvrdi da su bili potpuno prisebni i da nisu uzimali nikakve pecurke ili sl.

To što je u pitanju jelenska glava je skroz nebitno.. poenta je da su oni videli jedan od bezboj entiteta.. A zašto su videli?
To je sad posebna priča. .. period oko 1. maja je posebno energetski moćan, beltansko doba, otvaraju se kapije drugih svetova..
..ili su jednostavno bili pospani, zapali delimično u alfa stanje, pa su mogli da percipiraju i više nego inače.
Posle malo raspitivanja, izgleda da se slican lik vidja i u svetu.To bi trebao da bude neki paganski bog ili tako nesto koji se javlja samo za prvi maj.

Ja se bavim "paganizmom" to jeste starim ,prvenstveno evropskim, religijama i jos nisam cuo za boga u obliku jelenove glave koji se javlja samo za prvi maj :D...Salu na stranu i Ja sam cuo slicne price,ali nisam nesto takvo dozivio

Kakav bi to uyeb bio... da se pagansko rogato božanstvo prikazalo hrišćanskom svešteniku :zcepanje:

Pa i taj svestenik je opet obican covek.Zasto bi on bio stavljen u neku posebnu grupu?

Pa valjda bi svešteno lice trebalo da bude i neko ko teži duhovnosti, i ko je odraz tradicije kojoj pripada?
A znajući za animozitet ovdašnjih sveštenika prema svemu što je pagansko, onda jeste paradoks što se čoveku baš na 1. maj (Beltan, paganski praznik) samo rogato božanstvo prikazalo :lol: .
U tome je stvar.

Pa i taj svestenik je opet obican covek.Zasto bi on bio stavljen u neku posebnu grupu?

Je l moguće da postavljaš tako naivna pitanja :dash:

Stavljen u posebnu grupu? Pa oni su sebe svrstali u posebnu grupu od kad Hrišćanstvo postoji. ONI, pa svi ostali.
Pitaj člana bilo koje religije i videćeš da je samo njihov Bog onaj pravi.
Grupe postoje od kad je sveta i veka, tačnije, od kad je čoveka... e to je fakat.
Svi smo mi obični ljudi, to stoji, samo smo u različitim čoporima :lol:

Je l moguće da postavljaš tako naivna pitanja :dash:

Stavljen u posebnu grupu? Pa oni su sebe svrstali u posebnu grupu od kad Hrišćanstvo postoji. ONI, pa svi ostali.
Pitaj člana bilo koje religije i videćeš da je samo njihov Bog onaj pravi.
Grupe postoje od kad je sveta i veka, tačnije, od kad je čoveka... e to je fakat.
Svi smo mi obični ljudi, to stoji, samo smo u različitim čoporima :lol:
Vidis,zapravo nije tako.Istoimeni svestenik ili pop ili stagod,ima malo otvorenije poglede na svet.
Da,zaboravio sam da spomenem da od nije ozenjen tako da on i nije pravi svestenik.

Back