Cuda pod Ostrogom?

Dali je neko od vas doziveo ili video Bozije cudo pod Ostrogom? Ja kao vernik sam verovao u to ali kad sam doziveo to 2003 god. tek tada sam shvatio istinu u punom smislu.
Bog je bas aktivan . U hiljadama crkava svakodnevno cini neka cudesa , mada misli da bi on mogao naci
i pametnijeg posla . Recimo da rijesi problem gladi u svijetu ili da zabrani prirodne katastrofe .

Tesko je ovde prisutnim debilima objasniti neke stvari. Ja ne mogu sad da dokazem matematicki postojanje Boga ali je TAKO! Pet godina sam se lecio od depresije i kada sam prenocio tamo doziveo sam flesh!! Osecaj u glavi je bio fizicki! Vibracije kao da vam struja prolazi kroz telo. Zatim nagla mucnina i osecaj da gubite svest. Kada sam dosao kuci, posle mesec dana, vise nisam poznavao starog sebe. Dobio sam novu licnost i visi nivo svesti. Nekako se duhovni vidik otvara pred vama i pocinjete da sagledavate koren svojih misli. To je trajalo nekih godinu dana posle sam opet postao onaj "stari" samo sto vise nisam pio antidepresive. I od tog dogadjaja svetac mi se javi u snovima ponekad. Moj brat i snaja su se pet godina lecili je nisu mogli da imaju dece. I jedno jutro sanjam sveca u svojoj sobi, pored njegove ikone kako navodno sveti vodicu i kaze mom bratu "ti ces iduce godine dobiti naslednika"! I tacno iduce godine u Januaru brat me zove na posao i kaze mi da je snaja ostala u drugom stanju. Evo, hvala Bogu, mali vec ima sedam meseci.

Tesko je ovde prisutnim debilima objasniti neke stvari. Ja ne mogu sad da dokazem matematicki postojanje Boga ali je TAKO! Pet godina sam se lecio od depresije i kada sam prenocio tamo doziveo sam flesh!! Osecaj u glavi je bio fizicki! Vibracije kao da vam struja prolazi kroz telo. Zatim nagla mucnina i osecaj da gubite svest. Kada sam dosao kuci, posle mesec dana, vise nisam poznavao starog sebe. Dobio sam novu licnost i visi nivo svesti. Nekako se duhovni vidik otvara pred vama i pocinjete da sagledavate koren svojih misli. To je trajalo nekih godinu dana posle sam opet postao onaj "stari" samo sto vise nisam pio antidepresive. I od tog dogadjaja svetac mi se javi u snovima ponekad. Moj brat i snaja su se pet godina lecili je nisu mogli da imaju dece. I jedno jutro sanjam sveca u svojoj sobi, pored njegove ikone kako navodno sveti vodicu i kaze mom bratu "ti ces iduce godine dobiti naslednika"! I tacno iduce godine u Januaru brat me zove na posao i kaze mi da je snaja ostala u drugom stanju. Evo, hvala Bogu, mali vec ima sedam meseci.

Zotaj poso nisi morao do Ostroga. Ti beše onaj kojem je sve lepo i fino kad ga odvale nekolko puta. :kafa:

I ja sam imao dugo vremena sa depresijom jer sam cetiri godine bio u ratu i tamo prozivio svasta .
Tvoja depresija je sigurno bila teza. Vjerovatno si je dobio hvatajuci zjale okolo .
Ja sam svoju depresiju izlijecio sam . Malo autosugestija , a malo raznorazne aktivnosti .
Izvinjavam se Vasiliju Ostroskom sto crkvi nisam ostavio neku kintu .Za te pare sam kupio
pecaroski pribor !:mrgreen:

Moja depresija je izazvana lecenjem od raka i hemio terapijama od kojih povracas 12 sati bez prestanka na svakih 15 min. kao i zracenjem! Posle 24 hemio terapije i 20 seansi zracne terapije ne mozes a da ne osetis posledice toga.

Moja depresija je izazvana lecenjem od raka i hemio terapijama od kojih povracas 12 sati bez prestanka na svakih 15 min. kao i zracenjem! Posle 24 hemio terapije i 20 seansi zracne terapije ne mozes a da ne osetis posledice toga.

Autosugestija cini cuda,narocito kod psihogenih oboljenja!Drago mi je da ti je sada dobro!Mozes verovati da ti je jedno nocenje u manastiru pomoglo,to je tvoj pokretac i okidac za depresiju,i veruj i dalje da ti se ne bi vratila,to je tvoje pravo i tvoj nacin.U tom cilju nemam zelju da te ubedjujem da si sam sebe izlecio.Da si ti ziv i zdrav,samo nemoj otici u drugu vrstu zastranjenosti.
Ova izjava da smo debili svi mi koji ne mislimo kao i ti,je dobar pokazatelj da si na pravom putu da odes u drugu krajnost.

има вас препаметних, операција успела пацијент умро...
има и ових других, живих, и ако операција није успела.
какве мисли таква судбина...

Autosugestija cini cuda,narocito kod psihogenih oboljenja!Drago mi je da ti je sada dobro!Mozes verovati da ti je jedno nocenje u manastiru pomoglo,to je tvoj pokretac i okidac za depresiju,i veruj i dalje da ti se ne bi vratila,to je tvoje pravo i tvoj nacin.U tom cilju nemam zelju da te ubedjujem da si sam sebe izlecio.Da si ti ziv i zdrav,samo nemoj otici u drugu vrstu zastranjenosti.
Ova izjava da smo debili svi mi koji ne mislimo kao i ti,je dobar pokazatelj da si na pravom putu da odes u drugu krajnost.

Oprosti, pogresno sam se izrazio. Jedno je ateista a drugo je debil iz LDP koji otvoreno siri mrznju prema hriscanstvu i crkvi. I drugo, nisam ja uopste samog sebe izlecio kao sto mislis. Znam da te ne mogu ubediti ali to je nesto sto me "zapljusnulo" odjednom. Ja uopste nisam verovao da ce BAS MENI svetac da pomogne pa da covek kaze da je to placebo efekat! Kazem ti da je taj osecaj bio fizicki a tek posle mesec dana duhovni! Nisam lud, znam sta govorim.

Oprosti, pogresno sam se izrazio. Jedno je ateista a drugo je debil iz LDP koji otvoreno siri mrznju prema hriscanstvu i crkvi. I drugo, nisam ja uopste samog sebe izlecio kao sto mislis. Znam da te ne mogu ubediti ali to je nesto sto me "zapljusnulo" odjednom. Ja uopste nisam verovao da ce BAS MENI svetac da pomogne pa da covek kaze da je to placebo efekat! Kazem ti da je taj osecaj bio fizicki a tek posle mesec dana duhovni! Nisam lud, znam sta govorim.
Nemoj pricati da nisi vjerovao .Da nisi , ne bi tamo ni isao !:mrgreen:
Imam ja jednu prijateljicu koja je isla u Ostrog .Prica mi price
da tamo ikone placu , a Vasilije Ostroski po noci seta po
crkvi .I ko je sad tu normalan ? Ja , koji u to ne vjerujem
ili ona koja vjeruje ?:think:

Oprosti, pogresno sam se izrazio. Jedno je ateista a drugo je debil iz LDP koji otvoreno siri mrznju prema hriscanstvu i crkvi.

veruj mi ovi forumski su gori od LDP . da nisi spomenuo rak rastrgli bi te na komade (figurativno) i tebe i crkvu.
sad su kao druga licnost puna razumevanja:lol:
cuvaj se bog ti pomogao i sacuvao od bolesti i zlih ljudi

Ni ja nisam verovao u boga-krokodila Pakia-u, ali tek kad sam ga video na Kalemegdanu uverio sam se da postoji i shvatio istinu u punom smislu. Dali kao Salvador Dali? :)

Bog je bas aktivan . U hiljadama crkava svakodnevno cini neka cudesa , mada misli da bi on mogao naci
i pametnijeg posla . Recimo da rijesi problem gladi u svijetu ili da zabrani prirodne katastrofe .

Bila ja i jedino cudo su bili ljudi u crnim limuzinama koji odnose novac.
Ne rece nam sta si ti doziveo?Progledao,prohodao,zena ostala tudna....?

Naravno. Recimo, ako na putu do manastira Ostrog ostaviš sveže iskopan krompir, za nekoliko dana će pozeleneti ispod kore. :kafa:

Poslednja izmena od moderatora:
Šta oćeš? Ovo za krompir je živa istina. :eek:
A ima i nešto još interesantnije. Kad za punog meseca staneš pred ulaz u manastir i uzmeš nož, prekrstiš jabuku i onda je presečeš na pola, al ne onako kako se jabuka obično seče, nego po "ekvatoru", u preseku će se ukazati petokraka. :D
(PS ne mora da bude pun mesec, ali ćeš u drugim okolnostima videti presek tek kad svane. :eek: )

Jok. Nego će ateisti mirno gledati kako od naroda pravite budale. :kafa:

Из историје затварања храмова у Русији (ХХ век)

Једном, за време бољшевичке власти, у селу затворише цркву. Мрачна и тиха гомила људи гледала је разарање светиње. Из ње избацише иконе.

Један од комесара викну сељацима:

- Нема Бога! Бог не постоји! Ево, погледајте!

И стаде пуцати из пушке у иконе.

- Видите!? Видите!? Па, где је ваш Бог? Зашто ме не казни?

- Већ си кажњен – зачу се глас из гомиле.

- Како сам кажњен? Када?

- Сишао си с ума...

Back