Čučao u ormaru da uhvati ženu u prevari, poneo i kameru: Kad je čuo UZDAHE, pao mu mrak na oči

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.022
Jedan Italijan je bio apsolutno siguran da se njegova lepša polovina viđa sa drugim muškarcem, pa se sakrio u orman, poneo telefon i uključio kameru kako bi fotografisao preljubu. Kada je žena stigla s posla kući, muškarac je čuo nekoliko zvukova, neko komešanje i uzdahe, ali ih nije razaznao, nije bio siguran šta znače. Svakako, uzdasi su mi sugerisali da je "akcija" počela.

Razjaren je brže-bolje izleteo iz ormara škljocajući telefonom, da bi ubrzo shvatio šta se zapravo dešava u spavaćoj sobi. Umorna žena, koja je pobacala stvari na pod i time napravila buku, sedela je na krevetu masirajući umorna stopala i uzdišući. Od ljubavnika - ni traga ni glasa!

1705645454034.png

Ljubomoru skupo platio

Džaba je Italijan pokušao da se opravda, žena je ubrzo zatražila razvod, a nije se zaustavila na tome. Čak je i podnela prijavu protiv (sada već bivšeg) muža, optužujući ga, između ostalog, za uznemiravanje i pretnje. Kako prenose italijanski mediji, sud u Veroni je ovog ljubomorka osudio na godinu i šest meseci zatvora sa mogućnošću uslovnog otpusta, a morao je čak da isplati ženi obeštećenje u iznosu od 5.000 evra.

(Mondo/M.G.)

Ne mogu da verujem da je dobio godinu i po zatvora? A i šta ima da joj plaća 5 hilhjada? Zato što je isprepadao?
Ko zna koji put je isprepadao na takav način?!
Ljubomora je čudo ( bolest) ; )

P O V E R E Nj E. je osnov svake veze - braka!

Ne mogu da verujem da je dobio godinu i po zatvora?
Вероватно је до превода. Није добио годину и по дана затвора са могућношћу условног отпуста, већ, вероватно, условно је добио годину и по дана, уз услов да у одређеном року не почини неко кривично дело (тек ако почини, иде у затвор, ако је условна осуда), а ако буде миран, неће лежати у затвору.

Опет, новинар нам, вероватно, много тога из њиховог односа није написао, већ само овај део који би био занимљив читаоцима.

Вероватно је до превода. Није добио годину и по дана затвора са могућношћу условног отпуста, већ, вероватно, условно је добио годину и по дана, уз услов да у одређеном року не почини неко кривично дело (тек ако почини, иде у затвор, ако је условна осуда), а ако буде миран, неће лежати у затвору.

Опет, новинар нам, вероватно, много тога из њиховог односа није написао, већ само овај део који би био занимљив читаоцима.
ti sam i ja pomislio. Kenjkam se da malo guglam...

Mislim ok je Ako je čovjek malo špijunirao , pa nije to stvar ni za razvod , a kamoli da ide u zatvor i da plati kaznu . Pa danas u demokraciji čovjek se mora vise bojati za svoju slobodu nego u socijalističkom poredku. Na ovo bi se moja žena smijala da sam tako nešto napravio. Malo ljubomore nije loše, znaci ju voliš ( ili te voli )

Mislim ok je Ako je čovjek malo špijunirao , pa nije to stvar ni za razvod , a kamoli da ide u zatvor i da plati kaznu . Pa danas u demokraciji čovjek se mora vise bojati za svoju slobodu nego u socijalističkom poredku. Na ovo bi se moja žena smijala da sam tako nešto napravio. Malo ljubomore nije loše, znaci ju voliš ( ili te voli )

У демокрацији, слобода човека је ограничена слободом другог човека, у овом случају жене.

Замисли ту неслободу да те неко са ким делиш постељу шпијунира, крије се у орману, слика без дозволе, вреба, оптужује...

Срећом, правосудни систем је заштитио њену слободу од агресора.

У демокрацији, слобода човека је ограничена слободом другог човека, у овом случају жене.

Замисли ту неслободу да те неко са ким делиш постељу шпијунира, крије се у орману, слика без дозволе, вреба, оптужује...

Срећом, правосудни систем је заштитио њену слободу од агресора.
Pa nije čovjek agresor ako je možda mislio da mu se žena švaleriše,

Pa nije čovjek agresor ako je možda mislio da mu se žena švaleriše,

Ако је само мислио, није.

Ако је вреба, крије се у орману док она проводи време у соби, слика је без њеног одобрења, препада, вреба...онда јесте агресор.

Видиш, он је изашао из "мисли да му се жена швалерише" и ушао у сасвим другу област, која је далеко опаснија за учеснике односа.

Ако је само мислио, није.

Ако је вреба, крије се у орману док она проводи време у соби, слика је без њеног одобрења, препада, вреба...онда јесте агресор.

Видиш, он је изашао из "мисли да му се жена швалерише" и ушао у сасвим другу област, која је далеко опаснија за учеснике односа.
Pa ipak su muž i žena. I trebala je ona njega razumjeti i ne poduzeti te mjere kooje je preduzela. A on se mogao izviniti i odvesti negdje na večeru romantičnu , pa bi se možda nešto divno u krevetu desilo nakon večere. ( sto rekli svi spašeni i sretni €

Pa ipak su muž i žena. I trebala je ona njega razumjeti i ne poduzeti te mjere kooje je preduzela. A on se mogao izviniti i odvesti negdje na večeru romantičnu , pa bi se možda nešto divno u krevetu desilo nakon večere. ( sto rekli svi spašeni i sretni €
I, koliko puta tako?

Па ипак су муж и жена (бивши), и требао је он њу разумјети и не подузети те мере које је подузео (вребање, шпијунирање, сликање, препадање...).

Романтична вечера не може да поправи овакве ствари, осим ако та госпоја није најгора паћеница.

А што се тиче дивних ствари у кревету после вечере...

....мислим да она има некога за дивне ствари у кревету, те јој он није потребан.

A mozda je ona njega provalila. Mislim cudno mi je da neko toliko stenje dok masira stopala sam sebi.
U strahu su ' velike oči', kod takvih bolesnika i uši i oči :D

Zašto ne bi' stenjala'?
Kada posle duge šetnje oslobodiš stopala od neudobne obuće sa štiklom, bol stopala je nesnošljiv.
Ali, šta ti i Mita znate o tome? 🤔

U strahu su ' velike oči', kod takvih bolesnika i uši i oči :D

Zašto ne bi' stenjala'?
Kada posle duge šetnje oslobodiš stopala od neudobne obuće sa štiklom, bol stopala je nesnošljiv.
Ali, šta ti i Mita znate o tome? 🤔
Ama ko vas tera da nosite tolike stikle?
Ajd 2-3 cm al preko toga - zasto?
Mada ni 2 cm ne trebaju vecini, obuj udobno, vrlo malo poslova zahteva stikle.

Back