Cuba

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa znas kako zanima me taj deo sveta zbog klime i niskih cena... primamljiva mi je ideja da mogu da zivim sa 50 ak eura mesecno i to dobro...

novca ima pa mi je bolje da ulozim tamo gde je jeftino nego da me ovde oderu a da zivim gore nego tamo...

zasto nedaju na kubu ... sta kao komunizam???

E pa problem je sto je to utopija da zivis sa 50 eura kao kralj, to ne postoji prijatelju. Da to stavrno postoji sta mislis da to vec neko drugi ne bi uradio pre tebe?
Nemoj da gubis vreme sa Kubom kao sto ti rekoh, izbaci to iz glave dok je Kastro ziv.

Ako nemas dosta novca, takodje nemoj da se zanosis idejom o nakavom laganom zivotu u nekoj egzoticnoj zemlji. Medjutim, i da ga imas, to povlaci neke durge probleme sa sobom, ulaganje novca u nekakav biznis u zemljama treceg sveta je veoma rizicno.

Kao sto rekoh, spremi dosta love ako mislis na neki biznis, i razmotri ove zemlje koje sam ti pomenuo ali se ne nadaj da ces sve to talko odraditi kako si mozda smislio.

E pa problem je sto je to utopija da zivis sa 50 eura kao kralj, to ne postoji prijatelju. Da to stavrno postoji sta mislis da to vec neko drugi ne bi uradio pre tebe?
Nemoj da gubis vreme sa Kubom kao sto ti rekoh, izbaci to iz glave dok je Kastro ziv.

Ako nemas dosta novca, takodje nemoj da se zanosis idejom o nakavom laganom zivotu u nekoj egzoticnoj zemlji. Medjutim, i da ga imas, to povlaci neke durge probleme sa sobom, ulaganje novca u nekakav biznis u zemljama treceg sveta je veoma rizicno.

Kao sto rekoh, spremi dosta love ako mislis na neki biznis, i razmotri ove zemlje koje sam ti pomenuo ali se ne nadaj da ces sve to talko odraditi kako si mozda smislio.

hvala ti u svakom slucaju na informacijama oko kube... nisam ja neozbiljan i svestan sam ozbiljnosti zivota...

znam da nigde nije lako i da nigde nema leba bez motike...

ali kada vec ulazem odredjenu sumu novca bolje da to uradim tamo gde mi novac vise vredi

naravno i klima mi je vazna... ovde asfalt a tamo more ... i to kakvo!!!

hvala ti ...pozzz

Poslednja izmena:
Kuba je brutalna. HASTA SIMPRE COMANDANTE ! U mojom skoli je bila diskusija o Kubi. Kaze profesorica da je bila cetiri puta na Kubi,ali da nije demokratska drzava.Zasto ste isli u drzava koja nije demokratska ? Drugo tacno je da jedan deo Kube nije demokratski,taj deo je Guantanamo gde Amerika drzi zatvor za Mudzahedine.

Pretpostavljam da zbog te srece bar 50 % kubanaca sanja o toj EU gde se tako lose zivi i gledaju da se udaju ili ozene za neku debelu nemicu ili crvenog ceha...ma i nase...samo da pobegnu iz miltonovog raja....a onih drugih 50 % da se pridruzi svojim primosima na FL.Neozbiljno je posmatrati cubu iz ugla varadera....nije objektivno ni iz ugla guantanama ali je blize istini ak me razumete.;)
Kad vidite njih...onda shvatite da ni u SR nije tako lose....a opet razlog njihovog raspolozenja je sto se kao i diljem caribbean misli po devizi...la manana....sto fakat fali u eu..jer se u eu prave dugogodisnji planovi...pa ako nesto ne stima onda svi zabrinuti...dok na cubi...kad bi mislili sta ce biti za koji mesec....ne bi bilo ni malo vizuelno simpaticno.
Poz

Sada su stvari malo drugcije. Ja sam bio na kubi prije godinu dana i mislim da je pravo mijesto za avanturiste i za pokusaj radikalne promjene zivota. Treba bacit kocku pa sto bude:worth:

Back