Cтоп рушењу државе и цркве!

Pa naravno
Rusku srbiju zeli vecina.Vucic je za neutralnost.Izgubice izbore.
Ја не би ни руску србију, само нећу западну србију.

Руси су нам ипак рођаци и браћа, делимо веру и историју са њима и требамо имати најбоље могуће односе

Знам ја да сте ви научили још од 5 Октобра 2000 да глумите силу и смењујуте министре и председника на улици ..али Србија није Тексас , није дивљи Запад , овде закони постоје и ред постоји ..желиш промену , изволи , изађи на изборе , на изборе а не на улицу ..јер ако изађеш на улицу за мене ниси ништа друго до политичког ђилкоша ..

Политички ђилкош није нам потребан на власти а то су сви они који позивају на рушење државе на улицу , на насиље а све то у ИМЕ престанка насиља..
Da postoje izbori u Srbiji, ove vlasti odavno ne bi bilo, no ne postoje. Postoji simulacija izbora, gde opozicija nema pristup medijima, pa samim tim ne može ni da prezentuje svoje ideje, plus čuveno napredno glasanje "po spiskovima" uz pretnje i zastrašivanje neistomišljenika.

U zemlji u kojoj ne funkcionišu institucije i demokratija, tu radi ulica. To je oduvek bilo tako. Naša tužna napredna realnost.

Оно што се десило је тешка трагедија , али то да се користи , тако да се манипулише , пре свега родитељима који су забринути , то је највећи злочин .

Гледам родитеље , родитеље мале деце који су збуњени оним што се десило и тако збуњене и уплашене их хушкају да руше државу ...

освестимо се док није касно

ауторска тема

Од како се десио немили догађај ,пуцњаве у школи ,одједном као из мрачног аветињског пакла излазе сенке протува које су се већ раније виђале у политици , виђале су се по мрачним сокацима политичке прошлости , по кутцима издаје и продаје , личног профитерства , мафијаштва ..те протуве излазе из тог свог мрака и шире лажи , позивају не на смену власти , него позивају на рушење државе ..

Те протуве , потежу своје папке и у цркву , стежу је , руше и ремете .увлаче своје људе који би добили , доласком нове окупационе владе , нека своја места у црквеној хирајрахији ..ситуација је озбиљна , руши се држава и црква изнутра и споља и то мора да стане .

Лично мислим да иза свега стоји Запад који јесте незадовољан одлуком председника Србија , легатимно изабраног председника , да не уведе санкције РФ и не пристане на уцене ...Председника имамо , легтимно је изабран , народ га је довео на власт , озбиљним гласовима и народ је тај који ће на изборима да оолучи да ли га и даље жели , да ли и даље жели владу ..НАРОД НА ГЛАСАЊУ а не народ на улици ..на улици се руши држава а власт се мења на изборима .

тако се познају они који мисле зло и држави и народу !

СТОП РУШЕЊУ ДРЖАВЕ И ЦРКВЕ!

Дарлинг, државу не треба да рушиш, ако прихватиш корпорационизам, они пје преузму....

Back