csd Stuttgart 2007

kambodza:
a ti si neka kraljica shto mislish da se samo sranja deshavaju u srbiji ..................ha ha mi smo jedni od najnormalnijih po tom pitanju ..pitaj nekog sa defektoloshkog ,da ti iznese parametre iz evrope i kod nas .........zachudila bi se ....ali tebi verovatno nashe g.ovno smrdi a njihovo mirishe .......................jbg........ja ipak najvishe volim svoje ,svoj grad svoje prijatelje ...........selo mojih dedova ............i imam visoko mishljenje o ljudima koji zive u ovoj zemlji ..............

Potpisujem od reči do reči...a i onaj post o poštovanju zemlje i pisma...negde ga nadjoh... :smile:

Pokušavam da zamislim šta bi se desilo, na primer da pokušam da pišem ekavicom u federalnom Sarajevu...il' u Hr...ne, o tome ne treba ni da razmišljam... :roll:

Pokušala sam i taj horor je teško prepričati u par reči... :confused:

Eto ode i ova tema u kur ac a i ako je

Prilozi

• DSC00602.JPG
    DSC00602.JPG
    68,4 KB · Pregleda: 8
SANDRINAbg:
Potpisujem od reči do reči...a i onaj post o poštovanju zemlje i pisma...negde ga nadjoh... :smile:

Pokušavam da zamislim šta bi se desilo, na primer da pokušam da pišem ekavicom u federalnom Sarajevu...il' u Hr...ne, o tome ne treba ni da razmišljam... :roll:

Pokušala sam i taj horor je teško prepričati u par reči... :confused:
Sve se to slažem sa tobom, ali ne možeš očekivati od nekoga ko je školovan i odrastao na drugom govornom području da piše ekavicom... ono, malo je glupo i bezobrazno! :shock: Ja sam zbog ne znanja francuskog, u Parizu pričao engleski, pa mi niko oči nije vadio zbog toga... :roll: Trebalo bi imati poštovanja prema svima dokle god uvažavaju zemlju u kojoj se nalaze ili njene sagovornike, a manuti se xenofobije koja je, na žalost, ovde na Balkanu "lepljiva tema"! ;)

Back