Iskapa
Iskusan
- Poruka
- 5.002
"Ko čeka princa na belom konju,dobije retardiranog Iskapu na bensedinu".Nemam ni ja princa na belom konju.![]()
Diogen Buretski 328 p.n.e
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Ko čeka princa na belom konju,dobije retardiranog Iskapu na bensedinu".Nemam ni ja princa na belom konju.![]()
Pitao sam već jednu i rekla mi je da se teram u tri lepe!!!Gns Iskapa a kad je bio problem ofarbati se. Nađi samo dobar model.![]()
Pa gde je ta mašta ? Zamisli da je crvenokosa i problem rešen.Pitao sam već jednu i rekla mi je da se teram u tri lepe!!!
Napusti moju temu retardu
Odvratan pokušaj da se bude duhovit
A kaj vi ženske zamišljate,da ste sa Dzordzem Klunijem iako ste u stvari sa Taškom Načićem??Pa gde je ta mašta ? Zamisli da je crvenokosa i problem rešen.
I mi zamišljamo svašta nešto.
*Iz mlađih dana podrazumjeva sePa on gazi sedmu deceniju uveliko! Gde baš njega? A Taško... joj bre!
Hej , hej..ode ti predaleko. Boja kose.A kaj vi ženske zamišljate,da ste sa Dzordzem Klunijem iako ste u stvari sa Taškom Načićem??
Hm, pa sad. To nemoguće, te fikcije i puste želje, nešto mi nisu baš interesantne.*Iz mlađih dana podrazumjeva se