CRVENI FERARI

(ili neka moja razmišljanja o životu inspirisana ko zna čime)​

CRVENI FERARI

Ubi me želudac....čupa I uvrće k’o da je stomak tudj...a ovi nagrnuli kao muva na g......pogodite šta sam ja hahahahahaaha, a vala se tako i osećam.......mislim ne smrdim nego se osećam loše ….. lepi srpski jezik......mož’ da kažeš šta ‘oćeš a da ne pogrešiš.......kad smo mi dvosmerni I duše nam šarene.....k’o šareni autoputevi sa rupama da razbiju monotoniju….a I propisi su nam isti takvi……šareni, šareni pa rupljivi.
E, mrzim praznike......ali stvarno mrzim......svi zovu, dolaze, prolaze, donose kamare papira, pljušte informacije sa svih strana……po ceo dan imam bar jedan telefon u rukama I vezu na čekanju. Kao da svi polude kad dodju praznici…..i uvek sve ono što nisu rešili tokom meseca reše da reše poslednjeg dana…..Otego se red kod mene ko’ kod Dafine hahahahahaaha. Ipak su izdresirani..uredno sednu na stolicu za klijente (tvrda I ne mož’ da se zavališ) I čekaju….kao kod zubara hahahahaaha
I svi me obavezno pitaju da li putujem negde…..putujem, kako da ne putujem…..u *******
Pitam, pa ako ja putujem ko će da uradi sav ovaj posao koji ste doneli, da vam obračuna PDV koji ćete da platite tako odmorni I čili kada se vratite da ne manjka u državnoj kasi ne daj Bože?
Ajd vi lepo putujte, farbajte jajca I radite sve ostalo što treba sa tim jajima pa kad se vratite taj kez će da vam sidje s lica kada vam umilnim glasom saopštim koliki vam je……porez. Nimalo pometeni mojoj isfrustiranošću odlaze nasmejani I rasterećeni gomile papirčina u svoje slobodne dane upućujući mi želje da se odmorim…uz njihove papire…Sve kulturan svet….Znam da me niko nije čuo, tako je već godinama…..a I da jesu iz ove se kože ne može…..ali se stvarno pitam kako to izgleda kada imaš praznik…….u tu svrhu se nosim mišlju da otvorim firmu, možda onu radnju sa gvoždjem….pa da angažujem knjigovodju…….šalim se.
I kako svi praznici padaju baš u rok…..i Nova godina, 1. maj, Uskrs….o Božiću da ne pričam jer on pada kada mi (mislim na ovu moju struku) ne znamo gde nam je prednji a gde zadnji trap….ma tako mora biti. Važno da se dok vozim kroz život osećam kao ferari I to crveni. :manikir:....samo da me prodje želudac

OJHAAAAAAAA

Mislim Ljiki da je važnije da se osećaš kao u crvenom ferariju nego kao on.:lol: Razlika je u tome što onda voziš a u prvobitnoj varijanti te "vozaju" što nije baš prijatno.a ni lepo.:zag:
818066232.jpg

Arhimed 1;bt82605:
Mislim Ljiki da je važnije da se osećaš kao u crvenom ferariju nego kao on.:lol: Razlika je u tome što onda voziš a u prvobitnoj varijanti te "vozaju" što nije baš prijatno.a ni lepo.:zag:
818066232.jpg

Jao bre.........pa mene i voze.......ja nema dozvolu. Jedna od mojih slabosti.......doduše retkih :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

LJILJA MMM;bt82631:
Jao bre.........pa mene i voze.......ja nema dozvolu. Jedna od mojih slabosti.......doduše retkih :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Zar imas u slabosti?:zper: ko bi reko?:zper: Ljiljo...majstor si bre za sve...:klap::klap::klap: naucila bi i da vozis, samo da te zanima...;)ko i ja...:D BRAVO za pricu...:klap: od zeluca do crvenog ferarija...:eek:
I jel prodje zeludac??:):cmok2: A kad kupujes ferari?:manikir:

gagili48;bt82639:
Zar imas u slabosti?:zper: ko bi reko?:zper: Ljiljo...majstor si bre za sve...:klap::klap::klap: naucila bi i da vozis, samo da te zanima...;)ko i ja...:D BRAVO za pricu...:klap: od zeluca do crvenog ferarija...:eek:
I jel prodje zeludac??:):cmok2: A kad kupujes ferari?:manikir:

hahahaahaha
ma naučila bih ja da me zanima i da moram.....ovako ne moram, a i ne volem. Moram da mislim dok vozim, a ovako....pustim mozak na otavu.
Prošao me želudac......izašla iz kancelarije, popila ranitidin i presadjivala travu, pa spremala večeru i ne boli više :worth:
Ferari kupujem Maci........do tad ću da pustim kosu (sada je kratka) ...pa kad sednem da me vozi.......pa vetar u kosi, naočere za sunce.......ihaaaaaaaaa...pa do kancelarije :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Poslednja izmena:
LJILJA MMM;bt82645:
hahahaahaha
ma naučila bih ja da me zanima i da moram.....ovako ne moram, a i ne volem. Moram da mislim dok vozim, a ovako....pustim mozak na otavu.
Prošao me želudac......izašla iz kancelarije, popila ranitidin i presadjivala travu, pa spremala večeru i ne boli više :worth:
Ferari kupujem Maci........do tad ću da pustim kosu (sada je kratka) ...pa kad sednem da me vozi.......pa vetar u kosi, naočere za sunce.......ihaaaaaaaaa...pa do kancelarije :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Eh Ljiljo, ja sam mislila da ga kupis sebi a ne Maci...:zper::manikir:

Back