tamoneki
Aktivan član
- Poruka
- 1.262
da je Srbija lopovska zemlja
bez obzira ko je na vlasti
Da, a ovaj jadan DS pokusava da , na celu sa Kristom, Vlahovicem, Djlicem, Dinkicem...i njima slicnima taj lopovluk spreci...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da je Srbija lopovska zemlja
bez obzira ko je na vlasti
Da, a ovaj jadan DS pokusava da , na celu sa Kristom, Vlahovicem, Djlicem, Dinkicem...i njima slicnima taj lopovluk spreci...
Jednostavno nema resenja... koga god da izaberes isto ti je. Jedino eto taj LDP ... predstavlja neku slamcicu mada ... i to je pitanje.
Srbija je puna neskolovanih i nekvalifikovanih ljudi u svim oblastima, i to nije nista novo.
Takodje tih preletaca je uvek bilo u svim strankama,
ali je najvise tog sljama posle 5. oktobra preslo u dss
http://www.*******************/srp/images/pbig_03.jpg
![]()
Omiljeno obaveštajno sredstvo patriJota o svim spoljašnjim i unutrašnjim zaverama. Dobro dođe i pri manjku WC papira
![]()
I ja se pridružujem tom istom pitanju.Sofija, uz dužno poštovanje, i ja bih želeo da znam to isto... Ti i dalje živiš u 20. veku ili šta već? Da li su ti mašinski ispirali mozak u DSS-u ili je nešto treće. Daj bar neku smernicu da znaš šta pišeš i pričaš. Pliz
A za prvu pomoć, dok ne stignu Vikinzi, mogli bi, bna primer, i Japanci, zar ne?Ja sam za Vikinge od danas. Glasam da na vlast dodju Vikinzi !
Lepo zamišljeno, ali ko će to da izvede?Pa moj sistem.......uvesti novi krivicni zakonik 10 puta stroziji od postojeceg i uvesti smrtnu kaznu....pohapsiti tajkune i politicare zajedno sa porodicama i poslati u neke gulage da rintaju do smrti a neke odmah povesati.
E onda ce valjda ostali narod da shvati poruku.
I ja se pridružujem tom istom pitanju.Ili, stvarno, da ponovim što napisah ovde pre izvesnog vremena: Sofiju za predsednicu, pa da je vidimo kako bi ona rešavala tolike probleme.
![]()
E, fino, 'ajde onda da vidimo taj tvoj program, a ljudska prava i slobode, što se mene tiče, možeš slobodno da zaobiđeš, samo nek ostanu u onoj četničkoj:
Ево ја се јављам за ту дужност, средио бих Отаџбину за три месеца... само ме не питајте ништа о "људским правима"!
Davno, davno sam pročitala tu knjigu. Nego, interesuje me ipak nešto konkretnije, i što više odgovara za naše specifične prilike, a pre svega nešto za današnje doba - REALNIJE.Имаш комплетно упутство како се то ради у првој књизи "Архипелаг гулаг"
Davno, davno sam pročitala tu knjigu. Nego, interesuje me ipak nešto konkretnije, i što više odgovara za naše specifične prilike, a pre svega nešto za današnje doba - REALNIJE.