Црвене вође жуте партије

Da, a ovaj jadan DS pokusava da , na celu sa Kristom, Vlahovicem, Djlicem, Dinkicem...i njima slicnima taj lopovluk spreci...

Ja mislim da Ceda jedini može nesto tu da uradi. Zasto? Zato sto je napao Miskovica a ko njega napadne taj stvarno želi promene. Opet ko zna da i taj napad nije isceniran i sl.. Ne kažem ja da nisam rezervisan i da sam opijen LDP-om. Ali znam dosta ljudi koji su prilično uticajni u stranci.

Najveci problem je sto se po strankama kote razni hohstapleri i prevaranti, ljigavci i lopovi, potpuno bez morala.

Eto ja sam mislio da je Cvetkovic solidan izbor za premijera .. i jeste. Ali je mlak. Jako je mlak. Popusta. Ne vodi vladu sam. A dobar je u sustini. Ok je covek. Medjutim izgleda da je samo upotrebljen od DS-a.... A iza njega mafijasenje teskoooo.

U principu... i u LDP ima dosta kretena. Recimo da mi ona Pesic Vesna ide na ganglije. Ima tu svega i svacega kao i svuda.

Jednostavno nema resenja... koga god da izaberes isto ti je. Jedino eto taj LDP predstavlja neku slamcicu... mada ... i to je pitanje.

Sofija, uz dužno poštovanje, i ja bih želeo da znam to isto... Ti i dalje živiš u 20. veku ili šta već? Da li su ti mašinski ispirali mozak u DSS-u ili je nešto treće. Daj bar neku smernicu da znaš šta pišeš i pričaš. Pliz
I ja se pridružujem tom istom pitanju. z:lol: Ili, stvarno, da ponovim što napisah ovde pre izvesnog vremena: Sofiju za predsednicu, pa da je vidimo kako bi ona rešavala tolike probleme. z:dm4:

I ja se pridružujem tom istom pitanju. z:lol: Ili, stvarno, da ponovim što napisah ovde pre izvesnog vremena: Sofiju za predsednicu, pa da je vidimo kako bi ona rešavala tolike probleme. z:dm4:

Ево ја се јављам за ту дужност, средио бих Отаџбину за три месеца... само ме не питајте ништа о "људским правима"!

Ево ја се јављам за ту дужност, средио бих Отаџбину за три месеца... само ме не питајте ништа о "људским правима"!
E, fino, 'ajde onda da vidimo taj tvoj program, a ljudska prava i slobode, što se mene tiče, možeš slobodno da zaobiđeš, samo nek ostanu u onoj četničkoj:
"Na planini, na Jelici,
sastali se svi četnici
sastali se pa govore
petokraku da obore
petokraku jer ne valja
ne da nama srpskog kralja
ne da nama mili rode
ljudska prava i slobode." "...
:sanke:

Back