Moderatoru, brate, prijatelju, molim te nemoj da brises grobarske komentare, ni dobre ni retardirane kojih bude mnogo vise. Uskratices nas za ogromno zadovoljstvo posebno nakon ovakvih rezultata. Taman bude dobra sprdacinia sa njihovim mozgovima. Dakle zamoljavam te bez cenzure.
Sta reci o nama, drugo ucesce u LS druga pobeda za sada. Neko je u nikad jacim grupama u dva ucesca sa razmakom od sedam godina dogurao do neka dva tri remija, ostalo porazi. Na zalost mi ne mozemo da ponovimo te legendarne uspehe iz komsiluka. Da ne govorim o igracu vise, gde je neko sa igracem vise uspeo na svom stadionu da dogura do remija, a mi smo znali da vise od sat vremena igramo sa igracem manje i na kraju prodjemo dalje. Ovde kada smo dobili igraca vise spakovali smo tri komada.
Sta tek reci za Bajern koji je unakazio nikad slabiji Totenhem, koji je i dalje vicesampion Evrope, sa 7:2. A nas sramota jer smo u sred Minhena primili tri gola.
Ima odlican deo teksta na mocartsportu, igra nije leprsava, mnogo toga ima da se zameri da se ne lazemo, ali tabela je ta gde nema prevare i brojke govore sve. Imamo tri boda, trenutno smo drugi. Kraj price.
I ovoga puta sav moj hejt ide ka Jovancicu. Decko je valjda u glavi vec zavrsio karijeru profesioinalnog fudbalera ali je zaboravio da nam kaze. Jer to sto on radi kada izadje na teren u ovoj sezoni ne moze da se nazove fudbalom. I to vise ne govorim o losoj utakmici pa da se sada neko razapinje, ovo je jedan katastrofalan deo sezone, gde on na terenu vise lici na hodajucu lesinu nego na igraca. A i kada dobijie sansu da postane heroj, on kao protiiv Kopenhagena, promasi penal. Mislim da je vreme da malo rashladjuje saigrace na klupi ili na tribinama, jer ga ne bih stavljao ni u protokol za utakmiice. Da se pokusa neki ekstreman reset sistema ili da se oprastamo.