Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Crvena Zvezda - Europa FC, prvo kolo kvalifikacija za Ligu Sampiona
Hehehehehehee ali kakva je "legenda tomane" znaci lopta u 16 stalno nema ko ne sutira jedino njega nidje tek nedje pred kraj izvodimo aut vidim da je Tomane u igro pa dje si se sakrio brate rodjeni kako si to uspio...
Gledo sam tekmu opusteno ne nesto zalepljeno kao obicno...Brine me brine me kako ce nam Sanogo izgledati protiv ozbiljne ekipe bojim se da nebude ozbiljna rupa...
Ivanic je opet uso u tekmu nesigurni kao mlakonja kasnije bio odlican...Moji drugati odmah docekali na noz...Vidi imamo ovakvu stvar kao sto sam vec govorio najbolje je uigran taj trougao katai rodic ivanic ivanic pravorvemeno odigrava krece se ukrsta sa kataijem...i to lepo deluje...znaci fora je sto se deki kladio na njega...proslu je vulic igro i nista nije odigro ko treba...kaze moj jedan drugar vidi "mister se kladio na tog konja ivanica i taj konj sada dobro trci ali je fora sto ja znam sa je taj konj truo i da ce pasti kad bude prava trka" aj videcemo...