Crvena zastava da ili ne

Malaplava007

Zainteresovan član
Poruka
255
Već dugo vremena razmišljam o ovome.Naime nisam u vezi ali ima jedan momak koji mi se počeo svidjati od nedavno nakon nekog vremena rekao mi je da će da me vodi na more sljedeće godine.Mi još nismo ni u vezi a on hoće da me vodi na more,tek trebamo da se upoznamo.Da li je ovo crvena zastava ili ja dramatiziram?

Već dugo vremena razmišljam o ovome.Naime nisam u vezi ali ima jedan momak koji mi se počeo svidjati od nedavno nakon nekog vremena rekao mi je da će da me vodi na more sljedeće godine.Mi još nismo ni u vezi a on hoće da me vodi na more,tek trebamo da se upoznamo.Da li je ovo crvena zastava ili ja dramatiziram?
ma crvena zastava velika kao Kina

Izraz koji se koristi na engleskom jeziku koristi se za zaštitu od prevara
definitivno se ogrni tom zastavom, i štiti sebe dok ga ne upoznaš malo više

Gledam mu profil iz nekoga razloga obrisao je sve slike i samo dvije ostavio

Imam 20 sutra punim 21
e sad ovako ajmo malo nešto ranije )))
Srećan ti rođendan

dobila si dovoljno dobronamernih odgovora da paziš šta radiš
a za to dali će se nešto loše ili nepredviđeno desiti moraš to vremenom u kontaktima i zajedničkim druženjima ti sama osetiti i predvideti

ipak sačekaj savete i drugih članova
Bolje ja da sačekam savjete drugih članova,još da dodam da hoće nasamo da se upoznamo što mi je jako sumnjivo kada god mu spomene roditelje on kaže da im ništa ne govorim

Prvo se sastanite negde, pa vidi. Daleko je sledeca godina...

Back