Crvena haljina

Da li obuci crvenu haljinu na svadbu ?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.911
Moja drugarica je pozvana na svadbu i želi obuci crvenu haljinu
Znaci bas bas crvena

Govorim na svadbu se ne oblaci crvena haljina jer je tog dana mlada u centru pažnje a ne ti

Šta mislite ? Obuci ili ne?

IMG_9283.jpeg

IMG_9284.jpeg

Zašto ne crveno??
Na svadbu se ne oblači bijela haljina, a crvena da se ne oblači prvi put čujem!

E pa kažu da crvena boja više poglede drugih na sebe a to nije poželjno jer trebamo gledati mladu

Crvena boja je zastupljena u erockom sektoru

Eo vidiš iskapa već hoće da razmatra slike

Privlačna je boja za pogled i budi maštu

E pa kažu da crvena boja više poglede drugih na sebe a to nije poželjno jer trebamo gledati mladu

Crvena boja je zastupljena u erockom sektoru

Eo vidiš iskapa već hoće da razmatra slike

Privlačna je boja za pogled i budi maštu
pa gde ćeš naći više erotike na svadbi , sve to dekoltea do pupka , minići se vraćaju u modi , zazalice na račun prve bračne noći , jeli nevesta junferica ili je zet takav , oznojena tela od skakanja i igranja , hvatanje i držanje za ruke , sve je to neki nivo erotike i asocijacije

Moja mlađa sestra je to sposobna da iznese... ma i belo kao kaunterpart venčanici.
Lično... na svadbu, iako ne treba, vrlo verovatno obučem crno.
Crno mi je elegantno, i... onako, ozbiljno, kontradikcija onome svemu što mi pada na pamet.
Crveno je moguće u slučaju moje mlađe sestre, ali teško u mom.
:zcepanje:
Mislim da u životu nisam obukla ništa crveno.
Nisam kupila ništa crveno.
Nemam crveno išta! :rida:

uzmi neke slike svadbi pa vidi je l baš niko nema crven, nekako ne bih rekla da nema crvene

evo neko uputstvo :P

"Kada su svadbe u pitanju podsetila bih na nekoliko nepisanih pravila:

1. Jedina dama u belom sme biti „mlada“
  2. Džins u bilo kom obliku nije preporučljiv
  3. Obuća treba da bude elegantna, večernja ili raskošna
  4. Tašna treba da bude mala
  5. Transparentne materijale izbegavati
  6. Predubok izrez i prekratke odevne modele (gore i dole ) izbegavati"
to je odavde, ima i primera garderobe https://usceshoppingcenter.rs/outfit-predlozi-za-prolecne-svadbe/
koje naravno možeš da kupiš u TC ušće

eno ima tamo i crveni predlog

znači crveno može ali ne velik dekolte + kratko :think: ali valjda može jedno od ta dva? - us tvair valjda da se ne vidi stomak, to je ovo "gore i dole"

Evo neki dres kode kod njemaca za odlazak na svadbu

Općenito sažeto: bijela, crna i crvena Bijela je boja mladenke. Njeno jedino pravo je da nosi bijelu haljinu na svoj veliki dan. Inače, ni za ovo pravilo nema izgovora: slonovača, ljuska jajeta, šampanjac ili krem boje pripadaju istoj tabu grupi. Naravno, izuzeci potvrđuju pravilo, ali za to je potrebna izričita dozvola mladenke.

Crna je boja žalosti. Nose ga udovice nakon smrti supružnika i naravno na sahranama. Nije baš ona atmosfera koju želite da napravite na venčanju, zar ne? Jedni ili drugi mogu reći da je stil haljine važan u pojedinačnim slučajevima, ali zašto riskirati kada u našem asortimanu ima toliko sjajnih boja i tkanina?

Crvena boja se također etablirala kao apsolutno zabranjena na vjenčanjima. Zabranjeno je iz dva razloga: Prvo, sa psihološke tačke gledišta boja, deluje kao zločesto, agresivno i seksi i lako dovodi do toga da mlada ukrade emisiju kao gost. Drugo, kaže se da žene koje nose crvenu haljinu na svadbi žele da izraze da su spavale sa mladoženjom. Kažemo: ne rizikujte. Ne radi to.

Evo neki dres kode kod njemaca za odlazak na svadbu

Općenito sažeto: bijela, crna i crvena Bijela je boja mladenke. Njeno jedino pravo je da nosi bijelu haljinu na svoj veliki dan. Inače, ni za ovo pravilo nema izgovora: slonovača, ljuska jajeta, šampanjac ili krem boje pripadaju istoj tabu grupi. Naravno, izuzeci potvrđuju pravilo, ali za to je potrebna izričita dozvola mladenke.

Crna je boja žalosti. Nose ga udovice nakon smrti supružnika i naravno na sahranama. Nije baš ona atmosfera koju želite da napravite na venčanju, zar ne? Jedni ili drugi mogu reći da je stil haljine važan u pojedinačnim slučajevima, ali zašto riskirati kada u našem asortimanu ima toliko sjajnih boja i tkanina?

Crvena boja se također etablirala kao apsolutno zabranjena na vjenčanjima. Zabranjeno je iz dva razloga: Prvo, sa psihološke tačke gledišta boja, deluje kao zločesto, agresivno i seksi i lako dovodi do toga da mlada ukrade emisiju kao gost. Drugo, kaže se da žene koje nose crvenu haljinu na svadbi žele da izraze da su spavale sa mladoženjom. Kažemo: ne rizikujte. Ne radi to.
Онда си у праву... Но шта јој можеш ако је зацртала

Back