Cruelty to animals in KRUSEVAC

_BIZZARE_

Zainteresovan član
Poruka
191
02.01.2011. god.
"NOVA"godina je pocela sa krvlju.
LOVCI U SRNJU, UBIJALI SU PSE!
UBIJENO JE VISE PASA OKO PRIHVATILISTA I RANJENO I UBIJENO NEKOLIKO PASA KOJI SU IMALI SVOJE VLASNIKE! ZA SADA JE PRONADJENO 3 LESA, VLASNIK CIJEG SU PSA RANILI SVOG PSA JE VODIO KOD VETERINARA, IZVADJENI SU GELERI OD SACMARE I SANIRANE SU RANE.
LOVCI SU POBEGLI A MESTANI KAZU DA SU SE KRICI I JAUKANJE CULI SATIMA !

(Pravljenje zapisnika i snimanje mesta gde su psi iz prihvatilista gonjeni i ubijeni. 02.01.2011.)

Lovci su grupa ljudi sklona psihopatološkim poremećajima, pa nikakvo monstruozno ponašanje od njih ne treba da iznenadi. Posao je nadležnih organa da odgovorne identifikuju i kazne u skladu sa zakonom.
Nažalost, lovački lobi je veoma jak u Srbiji, gde veliki broj članova lovačkih udruženja upravo potiče iz policije i predstavnika vlasti, pa je ugrožavanje ljudi i životne sredine od strane lovaca naša tužna realnost.

Mislim da se svi oko toga slazemo ali hajde da to nekad i precutimo. ;) Licno, postoje tri kategorije ljudi koje nikad necu razumeti: one koji puse a zale se na bolest i/ili besparicu, za one koji bacaju petarde i za lovce koji nisu oni primarni, primitivni lovci-sakupljaci tamo po Africi i juznoj Americi.

02.01.2011. god.
"NOVA"godina je pocela sa krvlju.
LOVCI U SRNJU, UBIJALI SU PSE!
UBIJENO JE VISE PASA OKO PRIHVATILISTA I RANJENO I UBIJENO NEKOLIKO PASA KOJI SU IMALI SVOJE VLASNIKE! ZA SADA JE PRONADJENO 3 LESA, VLASNIK CIJEG SU PSA RANILI SVOG PSA JE VODIO KOD VETERINARA, IZVADJENI SU GELERI OD SACMARE I SANIRANE SU RANE.
LOVCI SU POBEGLI A MESTANI KAZU DA SU SE KRICI I JAUKANJE CULI SATIMA !

To mi zvuci kao monstruozni zlocin. Odvratno mi je, ali moram da pitam: Sta su trazili psi, koji su imali vlasnike kod tog prihvatilista?

Back