CRTAĆI

zainteresovana:
majcheki:
jao ne ali mi je poznato... Ko je Gustav?
Ima nos kao La linea, ali i tri dlake na glavi! :lol: Mađarski crtać za odrasle, bez reči, fantastičan je. :P

Jaoj,bio je na tu foru jos neki crtac... Licili su na kromirice, imali su isto tako veliki nos... Pricali su kao da sapucu, sa suskanjem... Bukvalno su bili crno beli... Bilo je nesto vrlo malo boje...
Stalno su se svadjali zbog necega... :lol:

E,da... Bio je i jedan crtani koji je bio na foru sexulanog obrazovanja...
Devojcica i decak, klinac crnac, stalno su isli kod neke bake koja im je pricala pricice o tome... Secam se jedne epizode koja je bila o kondomima... :lol: Bas je bila lepo uradjena... Naravno, pristojno...

Sasha85:
zainteresovana:
majcheki:
jao ne ali mi je poznato... Ko je Gustav?
Ima nos kao La linea, ali i tri dlake na glavi! :lol: Mađarski crtać za odrasle, bez reči, fantastičan je. :P

Jaoj,bio je na tu foru jos neki crtac... Licili su na kromirice, imali su isto tako veliki nos... Pricali su kao da sapucu, sa suskanjem... Bukvalno su bili crno beli... Bilo je nesto vrlo malo boje...
Stalno su se svadjali zbog necega... :lol:

Da, da, krompirici fantastican crtac, neverovatno simpatican :D Nazalost, vise ga nigde ne daju...

Sasha85:
Jaoj,bio je na tu foru jos neki crtac... Licili su na kromirice, imali su isto tako veliki nos... Pricali su kao da sapucu, sa suskanjem...
I ja sam htela da spomenem taj crtani, jer je zaista originalan :D... Mnogo su mi slatki kada pricaju i kada hodaju, nesto kao "pljukpljuk" i sl. :)

snoshaj efendija:
a LOLEK i BOLEK?

th_BolekEtLolek-1.jpg

Back