Crnomorska flota trazi bazu u Siriji (sa SC)

Alekasandar2:
Kao klinac pio sam Izraelsko vino od kupine.
Slatko, slatko, uh i sada se seca, ali nemogu da ga nadjem.
Може у Светој Земљи.
Одеш на поклоничко путовање Христовом Гробу, ем постанеш ХАЏИ ем пијеш добро вине.
А ВАЖНИЈЕ ЈЕ да видиш које чудо које те учврсти у ВЕРИ ПРАВОСЛАВНОЈ

Kohen:
Ok je , lepo je , ali zaista vase poznavanje aviona..........vidim i da znate............hobi, pretpostavljam.

Ali, daj , budite realni , ovolikoj zemlji trebaju helikopteri , i PVO..........aviona samo nekoliko lovaca i finito.

Imam osecaj ,kao da se ostrite na borbu protiv.....koga?????????/

Pa oko nas su sve NATO zemlje........ili ce uskoro biti..tako da nam ni sto SU i MIG sranja ne bi pomoglo.....ajde malo realnosti...........

Prica se o nabavci eskadrile visenamenskih helikoptera. tu sam za Mi-28N, upravo je Rusija dobila prvi serijski primerak.
Mada ipak je bolje Mi-35, nov helikpter verzija Mi-24, koji smo imali 2 u JSO, oklopni helikopter odlicni elektronski sistemi a prevozi desant od 12 clana.

Inace Westland koji pravi po licenci Apace se ponudio da nam proda eskadrilu Apaca, a nasi oficiri se samo namejali :)

Бл:
Акра је у ИЗРАЕЛУ где се налазе на привременом раду

Stvarno me zbunjujes...................jesi li ti , bre,ikada bio na blistoku??????

Gde je Akra u Izraelu????????????? :confused: :confused: :confused:

Mislim, ja sam u Jerusalimu bio na kratko, tek na izletu, ali nije mi poznato da ima grad Akra i Izraelu..................gde se nalazi??????????????

Ako sam dezinformisan, bicu ti zahvalan na pomoci.

Kohen:
Ok je , lepo je , ali zaista vase poznavanje aviona..........vidim i da znate............hobi, pretpostavljam.

Ali, daj , budite realni , ovolikoj zemlji trebaju helikopteri , i PVO..........aviona samo nekoliko lovaca i finito.

Imam osecaj ,kao da se ostrite na borbu protiv.....koga?????????/

Pa oko nas su sve NATO zemlje........ili ce uskoro biti..tako da nam ni sto SU i MIG sranja ne bi pomoglo.....ajde malo realnosti...........
Ma koja borba? Ja se i slazem da nam nije potrebna masivna lovacka avijacija. Helikopteri i PVO da, ali i jurisnici... A i sta ce nam da gadjamo ciljeve u Mediteranu, kada ni nemamo izlaz na more...
PVO? S-300 ili Antej... To je cak i najjeftinije. A i rusko je.

Alekasandar2:
Stvarno bih voleo na hadziluk!
Ma to mi je zelja!
Има добра БГ агенција преко које је наша Епархија ишла.
СПЦ увек ради са њима.

ГПР агенција.

А није ни скупо, били смо 10 дана за Васкрс. А коштало на 900 Ојра.
Сва СВ. МЕСТА СМО ОБИШЛИ

А што се тиче авијације ово нам је потребније

T4Salut1.jpg
T4Shatalov2.jpg

srbkrst.jpg
Rodoljubije.jpg

Back