peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Šta ovo proradili kompleksi kod Milovih pulena, pa im smetaju pošteni radnici...pa ybt neće svi da kradu kao Milo, mora neko i pošten posao da radi...a konobarisanje je upravo to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I dodju kod vas da studiraju![]()
Eto sanse da se ode na more a i da se zaradi koja kinta... bratska Crna Gora ponovo prva pruza ruku pomirenja.
A ovi sto pricaju o nekom branju voca i okopavanju povrca i slicnim lomnjenjima ledja su mizernida ne pricam o tome kako velicaju kopanje po kontejnerima u odnosu na posten rad... ljeto, sunce, more, koke, provod, idu staz i osiguranje i jos plata na sve to... navalite studenti
![]()
Sve vreme to pričam ali ne vredi kad si tvrd na ušima.Pravac Dunav, Miki, ne mozes ga zagaditi vise nego sto je zagadjen.![]()
Нема тих пара којима бих мењао Дунав за Далмацију ...
E sad ja ne znam, ali nešto mi čini da konobarice na primorju nisu u minjaku, nego uredno i kulturno odjevene, jer crnogorsko primorje nije kupleraj, ma kako ga podgoričkiidiot htio predstaviti.
A koliko vidim, biće da je konobarisanje posao ispod časti?![]()
Podgorickimali nije Milov pulen, tako on barem tvrdi![]()
Ето на пример, ја. Ја увек прво пљунем на гланс, прије но што га забијем твојој секи у анус.
Значи пљујем на своје, е а кад би прво њој пљунуо на анус, е тад би већ ти био у праву.
Нема ту никакове зависти.![]()
banujte tog podgorickog roma vise kakav c1 jel ovo skrivena kamera bre!!!!
Мене су казнили? Па то је нечувено!
Правда за Куросаву!