Crnoj Gori potrebni „sezonci“ iz Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto sanse da se ode na more a i da se zaradi koja kinta... bratska Crna Gora ponovo prva pruza ruku pomirenja. :D

A ovi sto pricaju o nekom branju voca i okopavanju povrca i slicnim lomnjenjima ledja su mizerni :lol: da ne pricam o tome kako velicaju kopanje po kontejnerima u odnosu na posten rad... ljeto, sunce, more, koke, provod, idu staz i osiguranje i jos plata na sve to... navalite studenti :D

:mrgreen:

А на кога да ти навале студенти на ближуе или даље чланове породице женског пола
или би да дођу да вас јебу све ?

Poslednja izmena od moderatora:
E sad ja ne znam, ali nešto mi čini da konobarice na primorju nisu u minjaku, nego uredno i kulturno odjevene, jer crnogorsko primorje nije kupleraj, ma kako ga podgoričkiidiot htio predstaviti.
A koliko vidim, biće da je konobarisanje posao ispod časti? :think:

Ма види маму му ради у једном објекту и убедила га је да конобарише а то што чикама ради у крилу је правило службе
Шта ће јадна кад је наиван
па не зна да му је са женске стране то породична традиција мада неки тврде да је и са мушке ,воле да га приме за лову.

Ето на пример, ја. Ја увек прво пљунем на гланс, прије но што га забијем твојој секи у анус.:mrgreen:

Значи пљујем на своје, е а кад би прво њој пљунуо на анус, е тад би већ ти био у праву.

Нема ту никакове зависти.;)

Види куросава врло занимљиво гледиште ,каква му је сека?

Evo korisnika koji su dobili poene:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9720591&postcount=234

Podsećam, vaše je da prijavite i da čekate da mi odreagujemo, a ne da ispunjavate sopstvenu pravdu psovanjem i pljuvanjem.

Ukoliko niko duže ne reaguje na prijavu, možete nam poslati PP ili napisati poruku u profilu i to je to.

Tema se zatvara jer izgleda da uvrede neće prestati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back