Crnogorska poslanica pretresana na beogradskom aerodromu

ma ja ti govorim o popisu stanovnista
nema potrebe da se nastavljas sa mnom
jednostavno takvog popisa NIJE bilo

to da su tamo ziveli Srbi, sto mozemo da zakljucimo iz svih drugih izvora je nesto drugo
ПОШТО "знаш" да није било пописа становништва, однаК па ништа! z:lol:
..само немој пенити! :cool:

jel skidala brus? :heart:

gledao sam jedan film, rekao bih za odrasle, sa tematikom aerodromske kontrole i nije mi baš najjasnije po kom kriterijumu su izvlačili putnike ali bilo je tu i kontrolora i kontrolorki na visini zadatka....

...autobusom možeš i lubenicu za Grčku da poneseš u avion ne daju.
il dzak krompira da imas za celo letovanje u Paraliju.

Crnogorska poslanica pretresana na beogradskom aerodromu​

POLITIKA Autor:Tanjug30. jun. 202116:5311 komentara
draginja-vuksanovic-stankovic-foto-PrintscreenYouTubeRTCG-Zvanicni-kanal-725x407.jpg
Foto: PrintscreenYouTubeRTCG - Zvanični kanal
Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković tvrdi da je danas doživela neprijatnost na Aerodromu “Nikola Tesla”, u Beogradu, gde je, kako kaže, pretresana uprkos tome što je imala diplomatski pasoš.

Vuksanović Stanković je za podgorički portal CdM rekla da je na Aerodromu bila zadržna više od sat, kao i da je zbog toga pod velikim stresom.

Ona je rekla da je aerodromska policija pretresala njen prtljag, a potom i nju.
Po završetku pretresa saopšteno joj je, kaže, da pređe u drugu prostoriju, gde je navodno, ostala preko sat vremena, jer joj je rečeno da su obavljene i “dodatne pretrage”.
Poslanica SDP-a je u Beograd otputovala privatno, piše portal.

https://nova.rs/vesti/politika/crnogorska-poslanica-pretresana-na-beogradskom-aerodromu/

Prvo je interesantno kako neko pored tolike mrznje prema Srbima uopste dolazi privatno u Srbiju. Ne znam kako je nije sramota.
Drugo nekad pomislim da kako Srbe ponizvaju dole treba odgovoriti istom merom.
Krenula je istraga psihopatskih velikopohrvatića kvazicrnogoraca ... CCCC 👀 👂👂

Crnogorska poslanica pretresana na beogradskom aerodromu​

POLITIKA Autor:Tanjug30. jun. 202116:5311 komentara
draginja-vuksanovic-stankovic-foto-PrintscreenYouTubeRTCG-Zvanicni-kanal-725x407.jpg
Foto: PrintscreenYouTubeRTCG - Zvanični kanal
Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković tvrdi da je danas doživela neprijatnost na Aerodromu “Nikola Tesla”, u Beogradu, gde je, kako kaže, pretresana uprkos tome što je imala diplomatski pasoš.

Vuksanović Stanković je za podgorički portal CdM rekla da je na Aerodromu bila zadržna više od sat, kao i da je zbog toga pod velikim stresom.

Ona je rekla da je aerodromska policija pretresala njen prtljag, a potom i nju.
Po završetku pretresa saopšteno joj je, kaže, da pređe u drugu prostoriju, gde je navodno, ostala preko sat vremena, jer joj je rečeno da su obavljene i “dodatne pretrage”.
Poslanica SDP-a je u Beograd otputovala privatno, piše portal.

https://nova.rs/vesti/politika/crnogorska-poslanica-pretresana-na-beogradskom-aerodromu/

Prvo je interesantno kako neko pored tolike mrznje prema Srbima uopste dolazi privatno u Srbiju. Ne znam kako je nije sramota.
Drugo nekad pomislim da kako Srbe ponizvaju dole treba odgovoriti istom merom.
ova voli dobro da se jebbe

"Dodatne pretrage"?
Garant je dobila kaziprst u guzicu pa se tako uskopistila.

55611-rukavice-elasticnie-medicinske-bez-pudera_5f18658e4564c.jpg
Прчевиту Драгињу су пуШтили да уђе у Србију чим су утврдили да
нема ништа ни у торби, нити да шта има у глави. z:lol:
Draginja-Vuksanovic-Stankovic.jpg

Back