Crnogorci???

Није ми тешко да прихватим да је Филип Вуковић Србин јер немам ништа против Срба.

Ђе власт чине партије које си набројао??

На Косову не живе само Албанци, али живи већина Албанаца, који сигурно неће српска документа.

То је твоје мишљење

Више нисам сигуран ипак, чинило ми се да оне чине власт у пљеваљској општини. :think:

А да ли подгорички Албанци сигурно неће да живе у Подгорици? :whistling:

Није моје мишљење, већ сваке (нормалне) особе која се разуме у грађанска права и политику. Прије би ми било логично да подржаваш Демократску странку Србије, а ни у лудилу ми не би пало на памет да иста особа (којој се свиђа Русија, па чак и Џибути, антидемократски и тоталитаристички оријентисана [што додуше, објашњава зашто подржаваш Мила, или боље речено објашњава зашто не разумијеш другачије]) подржава Либерално демократску партију.

Више нисам сигуран ипак, чинило ми се да оне чине власт у пљеваљској општини. :think:

А да ли подгорички Албанци сигурно неће да живе у Подгорици? :whistling:

Није моје мишљење, већ сваке (нормалне) особе која се разуме у грађанска права и политику. Прије би ми било логично да подржаваш Демократску странку Србије, а ни у лудилу ми не би пало на памет да иста особа (којој се свиђа Русија, па чак и Џибути, антидемократски и тоталитаристички оријентисана [што додуше, објашњава зашто подржаваш Мила, или боље речено објашњава зашто не разумијеш другачије]) подржава Либерално демократску партију.

Власт у пљеваљској општини чини коалиција ДПС-СДП

Ко каже да подгорички Албанци неће да живе у Подгорици?? Можда мислиш на Малесију или Тузи. Ако је тако, они само хоће своју општину.

Свиђа ми се Русија, нијесам рекао да ми се свиђа Џибути. А да ли сам ја то ненормалан??

Власт у пљеваљској општини чини коалиција ДПС-СДП

Ко каже да подгорички Албанци неће да живе у Подгорици?? Можда мислиш на Малесију или Тузи. Ако је тако, они само хоће своју општину.

Свиђа ми се Русија, нијесам рекао да ми се свиђа Џибути. А да ли сам ја то ненормалан??

Значи ДПС-СДП-ПЗП?

Тачно. Не желе да живе у подгоричкој општини. А када би дао самоопредјељење Улцињу, несумњиво би изабрали Албанију.

Упитно је што је нормално. Али да си аутократистичан типа Владимира Путина, Михаила Саакашвилија, белоруског предсједника или Садама Хусеина, то стоји. Упоредио си србијански парламент и онај Џибутија, и рекао да је очигледно овај други систем бољи. :D

Значи ДПС-СДП-ПЗП?

Тачно. Не желе да живе у подгоричкој општини. А када би дао самоопредјељење Улцињу, несумњиво би изабрали Албанију.

Упитно је што је нормално. Али да си аутократистичан типа Владимира Путина, Михаила Саакашвилија, белоруског предсједника или Садама Хусеина, то стоји. Упоредио си србијански парламент и онај Џибутија, и рекао да је очигледно овај други систем бољи. :D

Какав сад ПЗП??

Када би дао самоопредјељење, вјероварно и би, али овако, они живе у ЦГ и задовољни су тим животом, немају потребу да покрећу сепаратистичке идеје, а и ми имамо добру подршку запада, сигурно већу него Србија.

Владимира Путина сматрам одличним политичаром, Сакашвилија не волим, Садам не волим због рата и људи који су побијени под његовом командом.

Ово за парламент Џибутија је била шала, хтио сам да искажем колико је парламент Србије јадан. Данас гледам једну посланицу СРС-а, чини ми се да је нека Гордана са два презимена, она не зна да чита, говори оне сељачке изразе типа контињер (контејнер) и слично, а народни посланик.

Какав сад ПЗП??

Када би дао самоопредјељење, вјероварно и би, али овако, они живе у ЦГ и задовољни су тим животом, немају потребу да покрећу сепаратистичке идеје, а и ми имамо добру подршку запада, сигурно већу него Србија.

Владимира Путина сматрам одличним политичаром, Сакашвилија не волим, Садам не волим због рата и људи који су побијени под његовом командом.

Ово за парламент Џибутија је била шала, хтио сам да искажем колико је парламент Србије јадан. Данас гледам једну посланицу СРС-а, чини ми се да је нека Гордана са два презимена, она не зна да чита, говори оне сељачке изразе типа контињер (контејнер) и слично, а народни посланик.

Zike, стварно ме изненађујеш. Ево ти једне лекције о пљеваљској скупштини општине. Она има 35 одборника. Од тога, Демократској партији социјалиста Црне Горе припада 12, односно 34,28% цијеле скупштине, што је освојила на локалним изборима 2006. године. Социјалдемократска партија Црне Горе има 2 одборника, односно 5,71%. Дакле, заједно, ДПС и СДП имају 14 одборника, тј. 39,99%. Како у лудилу мање од 40% може чинити већину?!?

Коалиција СНП-НС-ДСС има 9 одборника (конкретно Социјалистичкој народној партији 7 и по 1 Народној странци и Демократској српској странци), односно 25,71%. Српска листа има такођер 9 одборника (8 Српској народној странци и 1 Српској радикалној странци), односно исто 25,71% у скуптшинском парламенту. Ова парламентарна већина бројећи 18 одборника, односно 51,42% је изабрала Велимира Голубовића из Социјалистичке народне партије Црне Горе, кандидата коалиције СНП-НС-ДСС, за Предсједника СО Пљевља.

Је ли сад јасније? Ја знам да би ти волио да 1 посланик ДПС-а од 35 распусти скупштину и преузме све ингеренције само на себе, али... :hahaha:.

Сепаратистичке идеје имају, видиш да стално не желе да живе у подгоричкој општини, а ДПС их 100 пута лаже у вези с тим (ако побиједе на зборима, даће им то, ако гласају на референдуму за независност, даће им то, па чак и потписали коалициони уговор за изгласавање новог Устава, али Албанци нису пали на исту фору по ко зна који пут).

Back