- Poruka
- 14.184
Jel mogu "dedogorci" da dobiju CG državljanstvo ili ne?Samo da gradjani Srbije znaju, da ne mijesaju ,,Dedogorce" sa autenticnim iz CG.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel mogu "dedogorci" da dobiju CG državljanstvo ili ne?Samo da gradjani Srbije znaju, da ne mijesaju ,,Dedogorce" sa autenticnim iz CG.![]()
Nijesi me malo poducio nego mnogoIzbrisa sam jer nije relevantno za temu i samo skrecemo s teme.
No malo da te ja iz CG poducavam: ako je tvoj cale neki veliki Srbin iz CG, 99% sansi da se kune u Njegosa - a vjerujes li da Njegos nije Crnogorac? Naravno da jeste, olicenje Crnogorca, nezavisne Crne Gore. Dakle neznanje je u pitanju. Crnogorac nije i nikad nije bio etnicka pripadnost kao Srbin ili Madjar. Crnogorac je teritorijalni pojam sa nekim kulturnim specificnostima. Bilo kako da se neko iz CG izjasnjava, ista im je kultura i tradicija.
Sad to sto se od 2006 pojavljuju pojedinci kojeg se nesto stide, to na njima, ali nijesu relevatna njihova privatna osjecanja za ovu temu.![]()
Jel mogu "dedogorci" da dobiju CG državljanstvo ili ne?
Nemoj zaebavati da ne znaš ko je Staša Zajović, glavna osoba pokreta ''Žene u crnom''?Ko je doticna? I okle je šljegla![]()
to je otvorena diskriminacija.Po trenutnim zakonima jedino po prijedlogu premijera ili predsjednika skupstine CG na osnovu posebnog drzavnog znacaja.
to je otvorena diskriminacija.
Sve države u regionu uključujući i Srbiji izdaje pasoše takvima a CG je samo Srpske Crnogorce preskočila.
Nemoj zaebavati da ne znaš ko je Staša Zajović, glavna osoba pokreta ''Žene u crnom''?
Ne znam da li je osnivač, ali je glavna sada tamo.Poznata mi je faca, ali ne nijesam cuo nit se bavio sa njom/njima. Znaci ona je osnivac toga?
Ne znam da li je osnivač, ali je glavna sada tamo.